VIDEO: Huhuille vahvistus - Ryan Zapolski Jokereihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Lukon tähtimaalivahti siirtyy suurempiin ympyröihin.

Helsingin Jokerit tiedotti tänään tehneensä kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Ryan Zapolskin kanssa. Amerikkalaistorjuja on kuulunut viime vuosina Lukon vahvuudessa SM-liigan parhaimpiin maalivahteihin.

– On aina unelmana mennä eteenpäin uralla ja siirtyä seuraavalle tasolle. Tämä on minun seuraava askel. Tunnen Helsingin hyvin kaupunkina ja Suomi on upea maa. Tulen todella innoissani Jokereihin, Zapolski totesi tiedotteessa.

Zapolski korvaa helsinkiläisjoukkueen ykkösmaalivahtina ruotsalaisen Henrik Karlssonin, joka ei pelaa enään ensi kaudella KHL:n ainoan suomalaisseuran vahvuudessa.

– Zapolski on kolmen viime kauden aikana ollut kiistatta yksi SM-liigan laadukkaimmista ja tasaisimmista maalivahdeista. Hän on henkisesti vahva ja pystynyt jokaisena vuotena kehittymään pelaajana, emmekä näe syitä, miksei niin voisi tapahtua myös Jokereissa hyvässä valmennuksessa, Jokereiden GM Jari Kurri kertoi.

Jokereiden maalivahtiosasto ensi kautta ajatellen on nyt siis valmiina, sillä jo aikaisemmin jatkosopimukset helsinkiläisten kanssa ovat tehneet Riku Helenius ja Jani Kautto.

– Toivottavasti olen kilpailukykyinen maalivahti, joka voittaa paljon pelejä. Olen mielestäni aika rauhallinen ja itsevarma maalilla. Odotan innolla, että pääsen pelaamaan fanien eteen, yhdysvaltalaistorjuja päätti.

 

SM-liigan finaalit käynnistyvät perjantaina, kun HIFK ja Tappara iskevät ensimmäisen kerran yhteen.

Huippujääkiekkoa on tarjolla kuitenkin jo tänään, sillä KHL:n finaalisarjan neljäs kohtaaminen Magnitgorskin ja TsSKA Moskovan välillä on tiedossa ensimmäiseksi mainitun kotijäällä.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Jokereiden tiedote

Lue myös:
VIDEO: Nyt se on varmaa – venäläistähti palaa KHL:ään
VIDEO: Bluesin tilanteeseen jälleen muutos – tilanteeseen ei nopeaa ratkaisua

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa