Pornhub tahtoo mukaan jalkapallobisnekseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 11/10/2015
Jaa tämä...

Italian kansantalous on tällä hetkellä huonommassa kuin vuosikausiin aiemmin. Tämä on tietenkin laittanut myös monet yritykset ahtaalle ja säästökuurille. Suora seuraus tästä tilanteesta on nähtävissä tällä kaudella muun muassa monen Italian Seria A:ssa ja Mestarien liigassa pelaavan seuran pelipaidoissa. Useita huippujoukkueita, kuten AS Roma ovat joutuneet aloittamaan kautensa ilman perinteistä paitasponsoria.

Nyt tähän tilanteeseen on kuitenkin luvassa muutos yhdellä onnekkaalla seuralla. Aikuisviihdejätti Pornhub.com on nimittäin kertonut olevansa hyvin kiinnostunut italialaisen jalkapalloseuran sponsoroinnista. Pornhubin toimitusjohtaja Corey Price kertoo, että sivustolla on todella suuri käyttäjäkunta Italiassa, ja hänen mielestään tämä tilanne pitää hyödyntää lisäämällä näkyvyyttä saapasmaassa.

Sponsorihakemuksen, isojen poikien mukaan hyvin toimivalle sivustolle, voi lähettää mikä tahansa seura. Sponsorihakemuksen yhteydessä tulee kuitenkin todistaa, että kaikki seuran jäsenet ovat yli 18 – vuotiaita. Mikäli hakemus menee lävitse Pornhubin pääkonttorilla, niin sivusto lupaa maksaa kaikki seuran pyörittämisestä koituvat kustannukset ensi kaudella. Vastapalveluksena yhden onnekkaan joukkueen etumusta komistaa koko kauden Pornhubin (joillekin lukijoille varmasti hyvin tuttu) musta-oranssi logo.

SHIRT

Pornhub on jo aiemmin solminut yhteistyösopimuksen muun muassa irlantilaisen amatööri koripallojoukkueen kanssa. Lisäksi sivuston logo koristaa tällä hetkellä erään skotlantilaisen golf-porukan ja Yhdysvaltalaisen sofballtiimin paitoja. Nyt vuorossa olevan italian valloituksen jälkeen sivusto suuntaa varmasti katseensa suomalaisiin jääkiekkojoukkueisiin…

 

[interaction id=”5641f8b7737e4fee1d86346d”]

Tällä viikolla pelataan jälleen useita maaotteluja niin Aasian kuin Etelä-Amerikankin MM-karsinnoissa. Mehukkaimmat tarjoukset otteluihin tarjoaa peliyhtiö Unibet. 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa