Saako Huuhkajat ruotsalaisvahvistuksen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 05/03/2016
Jaa tämä...

Ruotsalaisen päävalmentajan Hans Backen alku Huuhkajien peräsimessä ei ole ollut kovinkaan ruusuinen. Huuhkajat ovat hävinneet neljä ensimmäistä otteluaan Backen alaisuudessa maalierolla 0-11. Ruotsalaisvelholla on kuitenkin vedenpitävä suunnitelma Suomen takalinjojen tilkitsemiseksi. Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan Backe on nimittäin aloittanut Ruotsin suurseura AIK:n topparin Daniel Sundgren kosiskelun, jotta miehelle saataisiin suomen kansalaisuus ja sitä myötä edustusoikeus Huuhkajiin.

Backen pään päällä syttyi hehkulamppu, kun hän tajusi, että Sundgrenin isä on Suomessa, lentopallokaupunkina tunnetussa Vammalassa, syntynyt AIK-legenda Gary Sundgren. Juuri isän Suomi-taustan takia Danielilla voi olla mahdollisuus edustaa Huuhkajia. Ruotsalaislehden mukaan Backe on ollut nuorempaan Sundgreniin yhteydessä asian tiimoilta.

– Pitää paikkansa. Hän on ollut minuun yhteydessä ja yrittää ratkaista asian Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa, Daniel Sundgren sanoo Aftonbladetille.

– En tiedä onnistuuko se, että saisin edustaa Suomea. Minulla ei ole ketään Suomessa asuvia sukulaisia. Mutta minulla ei ole ihan koko kuvaa siitä missä mennään.

– Ehkä se voi onnistua, mutta sitten pitäisi myös pelata tarpeeksi hyvin päästäkseen maajoukkueeseen.

Suomen kansalaisuuden saaminen Sundgrenille ei kuitenkaan ole täysin mutkaton ja Palloliitto on jo törmännyt esteisiin yrityksensä kanssa. Veikkaussivut.com suositteleekin palloliiton ja Backen lopettamaan ajantuhlaamisen pelaajakaappaamisen kanssa, ja keskittymään Huuhkajien pelin kehittämiseen!

Lue myös:
VIDEO: Shefki Kuqi palaamassa pelikentille
VIDEO: Trabzonspor-fani ryntäsi tuomarin päälle kesken jalkapallo-ottelun

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa