Sacramento Kings - Denver Nuggets 31.10.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Juhlitaanko koreilla Sacramenton sekä Denverin iskiessä yhteen?

Sacramento Kings – Denver Nuggets, merkki yli 204 pistettä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,63 | 2,30 

 

 

Koripallon NBA:ssa pelataan Suomen aikaa tulevana yönä valtavasti mielenkiintoisia otteluita, yksi odotetuimmista kamppailuista käydään Sacramento Kingsin sekä Denver Nuggetsin iskiessä yhteen. Lähtökohtaisesti tiedossa on erittäin runsaskorinen kamppailu. Materiaaliltaan Sacramento Kings ei ole missään tapauksessa Denver Nuggetsin tasoinen joukkue, mutta toisaalta kuitenkin Sacramento Kings tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena sekä samallahan Sacramento Kings on tottunut kotonaan tekemään hurjia pistemääriä. Harjoituskauden päätöskamppailussahan Sacramento voitti Los Angeles Clippersin hienossa kamppailussa 100-110 lukemin. 

Denver Nuggetsin harjoituskausi ei missään tapauksessa sujunut odotetulla tavalla, sillä kolme viimeisintä harjoitusottelua tuottivat Denver Nuggetsille yhtä monta tappiota! Denver Nuggetsin viimeinen harjoitusottelu päättyi 94-89 lukemiin Chicago Bullsin eduksi. Osa syy saattaa olla tietenkin siinä, että Denver Nuggets on jonkin verran taistellut loukkaantumisten kanssa näin kauden kynnyksellä. Toisaalta saattaa hyvinkin olla, että Denverin sairaslista tulee olemaan paljon mukavempaa katsottavaa kuin mitä tässä vaiheessa näyttää. Lopullinen sairaslista kannattaakin tarkistaa ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset olivat viime kaudella äärimmäisen runsaskorisia ja nyt myös tällä kerralla on syytä olettaa, että tämä kohde tulee päättymään yli -vaihtoehtoon. Denver Nuggets on ollut erittäin vaikea vastustaja juuri Sacramento Kingsille, joten tavallaan Sacramento Kingsille olisi nyt merkittävää saada heti avauskierroksella voitto Denver Nuggetsista. Edellisestä voitosta Sacramentolle juuri Denveriä vastaan on kieltämättä aikaa. Joka tapauksessa Sacramento on erittäin kotiriippuvainen joukkue ja on todennäköistä, että molemmat joukkueet menevät tänään yli sadan pisteen.

Veikkaussivut | Tuomas