Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 20.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Los Angeles Clippers matkustaa Sacramenton vieraaksi.

Sacramento Kings – Los Angeles Clippers, merkki yli 209,5 pistettä, kerroin 
Sacramento Kings – Los Angeles Clippers, merkki yli 217,5 pistettä, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 5,00 | 1,18 

Koripallon NBA:ta, mielenkiintoisessa ottelussa yhteen iskevät Sacramento Kings sekä Los Angeles Clippers. Ottelun voittajasta lähes jokainen on varmasti samaa mieltä. Los Angeles Clippers on erittäin vahvoilla voiton suhteen, mutta nyt onkin syytä keskittyä kohteen yli/alle -tarjontaan. Ottelusta voidaan odotella erittäin runsaskorista. Jokainen liigaa seuraava tietääkin, että Sacramento on etenkin kotonaan tottunut tekemään hurjia pistemääriä ja samallahan toisekseen Los Angeles Clippers omaa hurjasti heittovoimaa. Runsaskorinen ottelu on siis odotettavissa.

Sacramento on kymmeneen edelliseen kotiotteluun peräti seitsemässä onnistunut rikkomaan sadan pisteen rajan! Sitä voidaankin pitää ehdottomasti hienona suorituksena. Kyllähän toki kyse on muutenkin hyvästä joukkueesta, sillä esimerkiksihän Sacramento murskasi kotonaan viime ottelussa laadukkaan Chicago Bullsin 121-79 lukemin. Sacramento ei antanut kyseisessä ottelussa Chicagolle mitään mahdollisuuksia.

Los Angeles Clippers on kyennyt viidestä edellisestä vierasottelustaan nappaamaan peräti neljä voittoa ja näissähän Los Angeles Clippers on onnistunut tekemään hienoja pistemääriä! Viimeksihän Clippers hävisi nhuippulaadukkaan Denver Nuggetsin vieraana 107-92 lukemin, mutta muuten viisi edellistä vierasottelua sisältävät esimerkiksi voitot 89-105 lukemin voiton Cleveland Cavaliersia vastaan sekä 101-105 numeroin voiton Los Angeles Lakersista.

Veikkaussivut | Tuomas