Sacramento Kings - Memphis Grizzlies 18.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Helpottaako Sacramenton vai Memphisin tuska Kingsien kotiparketilla?

Sacramento Kings – Memphis Grizzlies, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,10 | 1,70

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Sacramento Kings saa vieraakseen mielenkiintoisessa ottelussa Memphis Grizzliesin. Kyseessä on kahden hirveässä tilanteessa olevan joukkueen välinen kohtaaminen. Tarkemmin sanottuna läntisessä konferenssissa Sacramento Kings on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas Memphis Grizzlies löytyy vain kolmea sijaa ylempää. Joukkueiden välillähän on ehdottomasti materiaalietu Memphis Grizzliesin suuntaan, mutta myös vierasjoukkue on pelannut alle oman tasonsa. Sacramento Kings tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta kuusi kotiottelua ovat tuottaneet Sacramento Kingsille vain kaksi voittoa.

Memphis Grizzlies voitti edellisellä kierroksella vieraissa Los Angeles Lakersin 86-89 numeroin ja varmasti vierasvoitto teki Memphis Grizzliesille enemmän kuin hyvää! Tällä kaudella Los Angeles Lakers ei ole liikenteessä lainkaan huippuvaarallisella kokoonpanolla, mutta Memphis Grizzlies varmasti otti vierasvoiton ilolla vastaan. Joka tapauksessa muutenkin Memphis Grizzliesin tekemisessä on ollut jonkinlaista tekemisen meininkiä, sillä neljään viime otteluun vierasjoukkueella on alla sentään kaksi voittoa. Esimerkiksi huikeassa pelivireessä oleva Golden State kaatui hetki sitten Memphisin kotiparketilla 108-90 murskalukemin.

Sacramento Kingsin tilanne on todella heikko, sillä kotijoukkue on valunut ja valunut entisestä alemmaksi omassa konferenssissaan. Sacramento Kingsin pitäisi nimenomaan kotonaan pystyä keräämään voitot mahdollisimman kovalla prosentilla, mutta tällä kaudella homma ei ole toiminut lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla. Eihän tässä ole syytä väittää, että Memphis Grizzliesilläkään olisi syytä juhlaan, mutta materiaaliltaan Memphis Grizzlies on joukkueista laadukkaampi ja tosissaan neljään viime otteluun vierasjoukkueella on sentään alla kaksi voittoa. Joukkueiden viidestä keskinäisestä kohtaamisesta peräti neljästi voitto on mennyt Memphisin suuntaan ja myös tällä kerralla luottoa vierasjoukkueeseen löytyy.

Veikkaussivut | Tuomas