Sacramento Kings - Utah Jazz 12.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Läntisen konferenssin jumbojoukkueet vastakkain Sacramentossa.

Sacramento Kings – Utah Jazz, merkki yli 200,5 pistettä, kerroin 1,83 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,32 | 3,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa yhteen iskevät Sacramento Kings sekä vieraaksi saapuva Utah Jazz. Tässä ottelussa kohtaavat läntisen konferenssin kaksi surkeiten menestynyttä joukkuetta. Sacramento Kings on saalistanut yhteensä kuusi voittoa, kun taas Utah Jazzilla on alla vain neljä voittoa. Sacramento Kingsin kohdalla pienenä puolustuksena voidaan käyttää sitä, että kotijoukkue on pelannut huomattavasti vähemmän otteluita kuin esimerkiksi Utah Jazz. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa pisteitä tullaan tekemään reilusti. Molemmat joukkueet kuuluvat runsaspisteisiin joukkueisiin. Sacramento Kings voitti edellisellä kierroksella kotonaan Dallas Mavericksin 112-97 numeroin ja muutenkin viidestä edellisestä ottelustaan Sacramento Kings on neljässä pelannut yli vaaditun pistemäärän.

Sacramento Kings tunnetaan normaalisti suhteellisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta tällä kaudella Sacramento Kings ei ole saanut kotonaan mitään aikaan. Toisaalta edellisellä kierroksella napattu voitto Dallas Mavericksista saattoi hieman helpottaa kotijoukkueen tilannetta. Sacramento Kingsin kaksi parasta pistemiestä heittivät Dallas Mavericksia vastaan yhteensä yli kuusikymmentä pistettä, joten parhaimmillaan kotijoukkueelta heittovoimaa löytyy. Materiaaliltaan Sacramento Kings on tietenkin Utah Jazzia laadukkaampi osapuoli, joten siinä mielessä varsinkin kotonaan Sacramento Kingsin luulisi pystyvän nappaamaan toinen voitto putkeen ja viimeistelemään pisteitä sadan pisteen paremmalle puolelle.

Utah Jazzin tilanteesta ei ollut edellisessä vihjeessä juurikaan hyvää sanottavaa eikä tilanne ole siitä mihinkään muuttunut. Viimeksi vieraissa Utah Jazzille tehtiin vaatimattomasti 130 pistettä, kun Portland Trail Blazers suorastaan pilaili Utah Jazzin kustannuksella. Kaksi edellistä vierasottelua ovat Utah Jazzille tuottaneet yhden voiton, mutta valitettavasti vierasjoukkueelle tehdään pisteitä aivan liikaa. Viidestä edellisestä vierasottelustaan peräti neljässä Utah Jazzille ollaan tehty vähintään sata pistettä. Utah Jazzin kannalta hyvä asia on se, että sairaslista on tyhjentymässä tähän otteluun. Marvin Williams sekä Derrick Favors ovat tekemässä paluuta vierasjoukkueen kokoonpanoon. Sacramento Kings lähtee otteluun myös oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sivussa kotijoukkueelta on vain Carl Landry. Lähtökohdat ennustavat kaiken kaikkiaan sitä, että yli 200,5 pistettä on enemmän kuin lähellä rikkoontua.

Veikkaussivut | Tuomas