SaiPa - Blues 17.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bluesin voittoputki Lappeenrannassa?

 

SaiPa – Blues, merkki 2, kerroin 
SaiPa – Blues ML, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,10 | 2,95 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viisi ottelua, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. SaiPa aloitti urakkansa voittamalla kotonaan KalPan 3-1 maalein, mutta sen jälkeen Oulussa Kärpät oli jo lappeenrantalaisille liikaa. SaiPa tulee tälläkin kaudella olemaan erittäin luisteleva sekä työteliäs joukkue, joten etenkin Lappeenrannassa SaiPa on yllätysvalmis joukkuetta kuin joukkuetta vastaan. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että SaiPan pelissä on äärimmäisen tärkeää se, että kuinka Jussi Markkanen onnistuu melkeinpä ottelussa kuin ottelussa maalinsuulla. SaiPan puolustus on kuitenkin paperilla heikkoa luokkaa, sillä varsinkin kiekollinen osaaminen on äärimmäisen rajallista.

Blues on ollut alkukaudella erittäin positiivinen yllätys, sillä Jyrki Ahon ryhmä on onnistunut voittamaan tähän mennessä molemmat ottelunsa! Ensimmäisellä kierroksella Blues nappasi kotonaan voiton TPS:ää vastaan ja sen jälkeen Helsingissä Blues oli HIFK:lle tyly vieras. Blues on saanut varmasti paljon itseluottamusta erinomaisen alkukauden jälkeen ja lisäksihän on todettava, että Blues on ollut juuri SaiPalle inhottava vastustaja. Itseasiassa Blues on voittanut peräti joukkueiden neljä edellistä kohtaamista.

Kärpät hallitsi selkeästi kahta ensimmäistä erää SaiPaa vastaan, joten siinä mielessä ei ollut lainkaan kenellekään varmasti yllätys, että Kärpät nappasi pisteet lappeenrantalaisilta. SaiPan puolustus tulee olemaan tälläkin kaudella suuren kysymysmerkin alla, sillä tosissaan paperilla se ei aiheuta mitään suuria hurraahuutoja. Näin tasaisessa ottelussa etukäteen ajateltuna Blues on loistava yllätysvalinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas