Saipa - HIFK 9.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/09/2013
Jaa tämä...

Sääleihin valmistautumista Lappeenrannassa.

Unibetin kautta rahat kiinni Saipaan ja nauraen pankkiin.

Voita hirveästi rahaa Unibetilta tästä! Uudet pelaajat kuittaa myös 100€:n bonarin! >>>

Lappeenrannassa kohtaavat kaksi lähes satavarmaa säälipleijarijoukkuetta Saipa ja HIFK. Saipalle yksikin piste riittäisi varmistamaan playoff-paikan, joka olisi hieno asia koko Lappeenrannalle, sillä viime vuosina Saipan kannattajat eivät runkosarjan päättymisen jälkeen ole pelejä juuri päässeet katselemaan.

Saipa on voittanut ja hävinnyt otteluita viime aikoina käytännössä vuorotahtiin. Jos tuo tahti säilyy yllä, niin tänään olisi vuorossa voitto ja pleijaripaikan varmistus. Saipan ilonaiheena on viime aikoina häärinyt kanadalainen Brad Moran, joka on onnistunut maalinteossa sekä tasakentällisin että ylivoimalla. Mieheltä sopii odottaa varmoja otteita myös tänä iltana. Saipalla on tänään kaikki avaimet voittoon. HIFK on lappeenrantalaisille joukkue, joka sytyttää aivan varmasti ja kun tähän lisätään vielä lauantai-illan huuma ja kiihkeä kotikatsomo, niin alkaa Saipan pleijaripaikka vaikuttamaan melko todennäköiseltä.

HIFK saapuu Lappeenrantaan allaan kaksi voitettua erittäin tärkeää matsia. Erityisesti edellinen voitto Jyväskylästä JYPin kustannuksella on varmasti tuonut lisää virtaa joukkueen tekemiseen. Mielenkiintoista on myös nähdä, vaikuttaako päävalmentaja Raimo Summasen jatkosopimus jollain tapaa joukkueen esityksiin. Tähän asti Summanen on ollut vain niin sanottuna keikkatyöläisenä, jonka piti olla mukana vain tämän kevään. HIFK kaipaa myös ehdottomasti lisää tehoja ykkössentteri Corey Elkinsilta, jos mielii tänään pisteiden kanssa Lappeenrannasta poistua.

Kotikaukalo, pleijaripaikka tarjolla, pistekkin rittää. Saipa klaaraa tän matsin.

Veikkaussivut | Oskari