SaiPa - HPK 25.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Hurjavireiset joukkueet vastakkain Kisapuistossa.

SaiPa – HPK, merkki 2, kerroin 3,60 Bet365
SaiPa – HPK ML, merkki 2, kerroin 2,65 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,85 | 4,10 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä Hämeenlinnasta vieraaksi saapuva HPK. Tällä kerroinasettelulla lähdetään tekemään tiliä HPK:n avulla. Sarjataulukossahan SaiPa on tällä hetkellä kolmantena, kun taas HPK löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on seitsemäntoista kappaletta SaiPan eduksi. SaiPa voitti eilen Tampereella Ilveksen 1-5 maalein, mutta viisi edellistä ottelua muuten ovat varsinaisella peliajalla kotijoukkueelle tuottaneet vain kaksi voittoa. SaiPahan tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta edellisestä kolmen pisteen kotivoitosta on lappeenrantalaisten kohdalla valtavasti aikaa. Lappeenrannassa on normaalisti lauantaisin vähintäänkin huikea kiekkobuumi, mutta kyllähän se katsojiin vaikuttaa, kun edellisestä kolmen pisteen voitosta alkaa Kisapuistossa olla valtavasti aikaa.

SaiPa on huonomman ajanjakson jälkeen laittanut jälleen työhaalarit päälle ja siinä mielessä lappeenrantalaiset ovatkin palaamassa takaisin oikeille raiteille. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että SaiPalla on ollut maalinteon kanssa ongelmia. Eilenhän SaiPa viimeisteli mahtavasti peräti viisi maalia Ilveksen verkkoon, mutta muuten maalinteon kanssa on ollut jonkinlaista häikkää. Edellisessä kotiottelussaan SaiPa oli jo häviämässä vieraina olleille Ässille, mutta SaiPa sai lopulta tuossa ottelussa voiton lahjana. Rasmus Rinne sekä Kamil Kreps omilla ”viisailla” teoillaan käytännössä antoivat voiton lappeenrantalaisille. SaiPan sairaslistahan on edelleen melko täynnä, joten siinä mielessä kotijoukkue ei tarvitse enään lainkaan uusia loukkaantumisia. Stefano Gilliati on ilmeisesti tekemässä pian paluuta SaiPan vahvuuteen, mutta sivussahan kotijoukkueelta ovat edelleen esimerkiksi Simon Backman, Jesper Piitulainen, Rony Ahonen sekä Lauri Taipalus.

HPK on muuttunut Kai Raution potkujen jälkeen positiiviseen suuntaan eikä tällä hetkellä vierasjoukkueella vaikuta olevan maalinteonkaan kanssa ongelmia. Edelliseen viiteen otteluun HPK on viimeistellyt keskimäärin kolmea maalia kamppailua kohden. Edelleen vieraissa HPK:lle maalinteko ei ole pelin helpointa osa-aluetta, mutta toisaalta vierasjoukkueen maalinsuulla Juuse Saros tarjoaa jokaisena iltana hömeenlinnalaisille mahdollisuuden voitosta taistelemiseen. HPK:n kannalta erinomainen asia on se, että laajuutta maalintekoon on löytymässä. Tällä hetkellä vierasjoukkueen maalinteko ei ole yhden tai kahden pelaajan varassa, sillä useita pelaajia löytyy hämeenlinnalaisten edellisten maalientekijöiden kohdalta. HPK on ollut joukkueena juuri SaiPalle vaikea vastustaja, sillä joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta vain kahdesti voitto on mennyt lappeenrantalaisten eduksi. Näin ollen HPK:lle tarjotut kertoimet nousevat loistaviksi pelivalinnoiksi. Loppuun on syytä todeta, että Ville Koho pelaa tänään 600. ottelunsa, joten Veikkaussivut onnittelee upeasta suorituksesta.

Veikkaussivut | Tuomas