SaiPa - Ilves 16.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ilves haastaa Kisapuiston illassa SaiPan.

SaiPa – Ilves, merkki 2, kerroin
SaiPa – Ilves ML, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,85 | 4,20 | 3,50

 

 

Lappeenrannan illassa yhteen iskevät SaiPa sekä vieraaksi saapuva Ilves. Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yhteensä kuusi ottelua. Sarjataulukossa SaiPa on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Ilves on kahta sijaa alempana. SaiPa on tippunut viime päivinä hieman alas sarjataulukossa, mutta syykin on selvä. SaiPa on pelannut vasta yhden ottelun maajoukkuetauon jälkeen. SaiPa pelasi kotonaan edellisen kerran HIFK:ta vastaan ennen maajoukkuetaukoa, mutta Jokereita vastaan maajoukkuetauon jälkeen tuli tappio tiukassa ottelussa 2-1 maalein. Ilves on ehtinyt pelaamaan jo kahdesti tällä viikolla ja häviämään me molemmat, mutta toisaalta kyllähän Ilvekselle tulee varmasti siitä etua olemaan, että vierasjoukkueella on jo alla pelattuja otteluita kaksikin kappaletta. Ilves on päässyt takaisin hyvään pelirytmiin, mutta nyt vierasjoukkue kaipaisi ehdottomasti myös onnistumisia.

SaiPan keskushyökkääjien tilanne Jokereita vastaan käydyssä ottelussa oli hirveä ja sama tilanne on myös tässä ottelussa! SaiPa oli ensimmäisen melkoisen vahvankin erän jälkeen täysin ottavana osapuolena Helsingin vierailulla, mutta se ei ollut tässä se pääpointti. Pekka Tirkkosen tilanne ei ollut lainkaan Helsingissä helppo eikä se tule olemaan sitä tänäänkään, sillä kotijoukkueella on suuria ongelmia keskushyökkääjien loukkaantumisten kanssa. Jo ennen Jokereita vastaan käytyä ottelua tuli selväksi, että Markku Flinckin johdolla myöskään Ville Koho sekä Jaakko Rissanen eivät pysty pelaamaan. Lauri Taipalushan lensi ulos viime kamppailussa, mutta tänään kotijoukkueen kannalta on sentään se hyvä asia, että edes yksi pelaaja on varmasti kokoonpanossa myös tämän illan kohtaamisessa.

SaiPa tulee saamaan tänään kotonaan hurjan tuen, sillä Kisapuistossa on ollut tällä kaudella erinomainen tunnelma oikeastaan lähes jokaisessa ottelussa. SaiPa on pelannut niin vahvasti etenkin kotonaan, että lappeenrantalaiset ovat lähteneet innokkaasti kannustamaan omaa joukkuettaan. SaiPa ei kuitenkaan välttämättä nouse tänään niinkään hyväksi pelikohteeksi, sillä yksi asia on varmaa. SaiPa ei kestä loukkaantumisia. SaiPan materiaali on äärimmäisen rajallinen – aivan kuten se on myös Ilveksellä. Kumpikaan joukkue ei pysty kestämään sitä, jos loukkaantumisia alkaa tulemaan. SaiPan lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen lopullista pelipäätöstä. Kotiedun turvin SaiPa on tänään suosikki, mutta kyllähän tässä Ilveksen kertoimet nousevat hienoiksi peli-ideoiksi.

Veikkaussivut | Tuomas