SaiPa - Jokerit 4.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Päättyykö Jokereiden alamäki Lappeenrannassa?

SaiPa – Jokerit, merkki 2, kerroin 
SaiPa – Jokerit ML, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,45 | 3,90 | 2,40 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lappeenrannassa SaiPa isännöi Helsingin Jokereita. Tiedossa on etukäteen ajateltuna äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. SaiPa on tällä hetkellä sarjataulukossa peräti kolmantena, kun taas Jokerit on puolestaan viittä sijaa alempana. Kaiken kaikkiaan SaiPan alkukausi on sujunut tähän mennessä erinomaisesti, Jokereiden tilanteesta ei voida sanoa lainkaan samaa. Jokereiden materiaali on ehdottomasti Liigan kärkeä ja nythän lisäksi Jari Kurrihan edellisessä Jokereiden kotiottelussa julistettiin Jokereiden organisaatioon mukaan. Jostain syystä Jokerit nolasi itsensä jäällä juuri Ilvestä vastaan, sillä Jokerit päätti hävitä tamperelaisseuralle 0-4 numeroin. Jokereilla on nyt varmasti näyttöhalut erittäin korkealla, sillä Ilves -ottelun kaltainen pelleily ei saa toistua uudelleen tänään.

SaiPa jatkoi heikkoja vierasotteluitaan Turussa viime kierroksella häviämällä TPS:ää vastaan 2-1 maalein. Kaiken kaikkiaan SaiPa on alkukaudella ollut kotonaan erittäin vahva, mutta vieraissa on ollut huomattavasti vaikeampaa. SaiPan erittäin kapea kärkiosaaminen puolustuksessa johtaa siihen, että SaiPa on hyvin ailahtelevainen ryhmä. Pekka Tirkkonen on saanut SaiPan erinomaiseen lentoon jo näin heti alkukaudesta, mutta yksi tai kaksi loukkaantumista voivat hyvin sotkea tilannetta valtavasti. Jokereiden materiaali on niin laaja, että samanlaisen tilanteen edessä Jokeripakka tuskin sortuu.

SaiPaa on enään kenenkään turhaa aliarvioida, sillä Kisapuisto on ollut alkukaudella äärimmäisen vaikea paikka monelle joukkueelle. SaiPa pelasi erinomaisen kauden jo viime kerralla ja on selkeästi pystymässä jatkamaan siitä mihin viimeksi joukkue jäi. Kaiken kaikkiaan Jokerit on siitä huolimatta siinä tilanteessa, että voittoja olisi tultava. Jokerithan voitti kolme edellistä otteluaan ennen pelaamista Ilvestä vastaan. 

Veikkaussivut | Tuomas