SaiPa - JYP 25.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko SaiPa faniensa edessä kolmea pistettä?

SaiPa – JYP, merkki 2, kerroin 
SaiPa – JYP ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,50 | 4,00 | 2,40 

 

 

Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat Lappeenrannan SaiPa sekä Jyväskylän JYP iskevät yhteen ensimmäiseksi mainitun kotijäällä. Jääkiekon Liiga tarjoilee tänään yhteensä peräti seitsemän ottelua. Lappeenranta on ollut alkukaudella hankala paikka monelle joukkueelle. SaiPa on kerännyt kahdeksasta kotiottelustaan parikymmentä pistettä ja SaiPa onkin samalla Liigan kotiriippuvaisimpia joukkueita. Viimeksi nimenomaan kotonaan SaiPa voitti Lahden Pelicansin huikeassa jännitysnäytelmässä 3-2 maalein, mutta edellinen ottelu päättyi valtavaan pettymykseen Bluesin vieraana 4-3 numeroihin. SaiPa suli täysin Espoon vierailulla eikä se ollut lainkaan ensimmäinen kerta. Kahdessa edellisessä vierasottelussa SaiPalle ollaan tehty yksitoista maalia. SaiPan kärkiosaaminen puolustuksessa on erittäin kapeaa luokkaa, joten on mielenkiintoista nähdä, että mihin lappeenrantalaisten kausi on lähdössä tästä eteenpäin.

JYP on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut kolme voittoa ja etenkin viime kierroksella napattu voitto Tapparasta jatkojen jälkeen oli kokonaisuudessaan arvokas voitto jyväskyläläisseuralta! JYP osoitti hienoa venymiskykyä Tapparaa vastaan käydyssä ottelussa noustuaan tappioasemasta aina voittoon asti. JYP on voittanut kolmeen viime vierasotteluun vain kerran, mutta viimeksi Oulussa JYP taisteli erittäin hyvin hurjavireisen Kärppien vieraana. JYPin pelaamisessa on ollut paljon positiivistä, joten Jyväskylässä ollaan ilman muuta tehty huomattavasti asioita oikein.

JYP on ollut käsittämättömän vaikea vastustaja juuri SaiPalle, sillä JYP on voittanut joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta peräti yhdeksän! JYP on samalla ollut nimenomaan ilkeä vierasjoukkue lappeenrantalaisille, sillä JYP on hakenut Lappeenrannasta voittoja hurjaan tahtiin. SaiPan pelityyli on sopinut aikaisemmin jyväskyläläisseuralle erittäin hyvin. Lähtökohtaisesti maalit tulevat olemaan tänään varmasti vähissä, mutta SaiPa on muutamassa edellisessä ottelussa Pelicans -kamppailua lukuunottamatta sulanut pahasti. Vaaka kallistuu näin on useammankin syyn takia JYPin suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas