SaiPa - JYP 31.3.2014 | Huikea sarja päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko SaiPa vihdoin ratkaisemaan sarjan?

Vihje lyhyesti

SaiPan ja JYPin välinen huikea ottelusarja huipentuu tänään Lappeenrannassa. Kaikki sarjan ottelut ovat olleet erittäin tiukkoja edellistä peliä lukuunottamatta. SaiPa johti voitoissa jo 3-0 ja ottelusarjan piti olla ohi, mutta toisin kävi. SaiPan on nyt nollattava tilanne ja unohdettava aiemmat pelit. JYPin nousua ei kukaan muista tämän pelin jälkeen, jos SaiPa voittaa tänään. Varmaa on, että tänään tullaan näkemään loistava ottelu Lappeenrannassa.

On mielenkiintoista nähdä millaisella kokoonpanolla joukkueet lähtevät kamppailuun, sillä molemmilla on loukkaantumisia alla. Ratkaisupeleihin pelaajia on ennenkin saatu parsittua kasaan ja todennäköisesti molemmilla joukkueilla ykkösmaalivahdit palaavat jälleen maalinsuulle. Ennen ottelusarjaa puhuttiin JYPin kokemuksesta ja se alkaa nyt viimein näkyä ottelusarjassa. SaiPalla oli kolme mahdollisuutta iskeä sarja pakettiin, mutta se ei siinä onnistunut. Voidaankin kysyä, että miten se onnistuisi tälläkään kertaa? SaiPa on osoittanut hyytymisen merkkejä, mutta kotiyleisö antaa sille tänään varmasti sellaisen tuen, että väsymys unohtuu. On kuitenkin eri asia lähteä peliin kolmen pelin voittoputkessa kuin kolmen pelin tappioputkessa. Pelataan tähän tasaiseen otteluun vierasvoittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: JYP ML, kerroin 1.90 NordicBet

 

 

 

Perustelut vihjeelle

SaiPa aloitti sarjan tylyllä tavalla ja hetken näytti, että JYPistä ei ole mitään vastusta hurmoksessa pelaavalle SaiPalle. Joukkueen ainoa mahdollisuus voittoon on, että se unohtaa aivan täysin aiemmat ottelut ja keskittyy ainoastaan tähän peliin. SaiPalla on edelleen kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta nyt aiemmat pelit on nollattava. Jussi Markkanen huilasi viime pelissä ja joukkueen on toivottava, että Markkanen pelaa tänään. Maalivahti on ollut tämän sarjan paras pelaaja ja hän pystyy pelaamaan joukkueelleen voittoja. Viime pelin poissaolo kuitenkin kertoo ettei mies ole täydessä kunnossa ja tänään nähdään tarttuuko koppi totuttuun tapaan. Joukkueen kapteeni Ville Koho jätti viime pelin kesken, mutta kova taistelija saatetaan silti nähdä tänään kokoonpanossa. Markku Flinck on kärsinyt pelikieltonsa ja hän palaa tänään kokoonpanoon.

JYP on tehnyt uskomattoman tempun ja herännyt kuolleista jälleen taistelemaan ottelusarjan voitosta. Joukkueen nousu kertoo siitä, että joukkueella on ollut kokoajan kova usko omaan tekemiseen tappioista huolimatta. Jyväskyläläisillä on nyt henki päällä, mutta Lappeenrantaan on silti lähdettävä pelaamaan nöyrästi ja kärsivällisesti. Lappeenranta on tällä hetkellä ehkä Liigan vaikein paikka pelata ja helpolla JYP ei neljättä voittoaan saa. JYPillä on kärkimiehiä loukkaantuneena ja esimerkiksi Anssi Löfmanin ja Max Wärnin pelaamisesta ei ole varmuutta. Tuomas Tarkki ei ollut viime pelissä joukkueen kokoonpanossa, mutta tänään hän todennäköisesti luistelee maalinsuulle.

Loistava ottelusarja saa tänään huikean päätöksen. JYPin peli on parantunut ottelusarjan edetessä kokoajan ja tämä ei lupaa hyvää SaiPan kannalta, jonka otteet ovat olleet heikkenemään päin. Tänään ei nähdä murskajaisia vaan peli tulee todennäköisesti päättymään jopa yhden maalin erolla. JYPillä on hieman enemmän potentiaalia ratkaista tiukka vääntö itselleen ja SaiPalla tulee olemaan täysi työ pysäyttää kovassa iskussa oleva JYP. Vierasvoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen tarjoaa pelattavan kertoimen.

Vihje: JYP ML, kerroin 1.90 NordicBet

 

Veikkaussivut | Antti