SaiPa ja Kalle Maalahti jatkosopimukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 04/01/2016
Jaa tämä...

Keltamustien puolustaja jatkaa uraansa Lappeenrannassa.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Lappeenrannan SaiPa on solminut jatkosopimuksen puolustaja Kalle Maalahden kanssa. Sopimuksen on tarkoitus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Maalahdelle pelaaminen SaiPassa on mielekästä, sillä hän on alunperin lappeenrantalaisseuran kasvatti. Hän on pelannut SaiPan vahvuudessa runkosarjaa 123 ottelua tehopistein 6+25=31 ja pudotuspeleissäkin 14 ottelua.

Maalahti pelasi päättyneellä kaudella 38 ottelua onnistuen maalinteossa kerran ja saalistaen 15 syöttöpistettä. Loukkaantumisten takia kausi jäi kuitenkin vajanaiseksi, sillä loukkaantuminen piti hänet sivussa suurimman osan tammikuusta ja koko helmikuun.

Antti Tuomenoksa kysyi onko minulla halukkuutta tehdä jatkosopimus SaiPan kanssa ja tein nopeasti päätöksen. Minulla on asiat täällä hyvin, Maalahti kertoi seuran tiedotteessa.

– Ihan hyvä maku tästä loppujen lopuksi jäi henkilökohtaisesti, vaikka harmittavan pitkä siivu meni loukkaantumisen takia ohi. Itseluottamus on noussut paljon, ei tarvitse turhaan hätäillä ja rauhallisuuden kautta kiekon kanssa pelaamiseen on tullut paljon lisää.

– Tavoitteeni on olla jatkossakin ylivoimapakki ja hyvä kiekollisena muutenkin. Se on se rooli joukkueessa, josta tykkään ja sellaista kiekkoa haluan pelata.

SaiPan pudotuspeliurakka päättyi puolivälieriin, kun JYP oli parempi voitoin 2-4. Samalla päättyi yksi mahtava ura Lappeenrannassa, kun Pekka Tirkkonen päätti ainakin toistaiseksi työnsä keltamustien päävalmentajana.

SM-liigassa alkavat tänään hyvin jännittävät semifinaaliottelut. Oulun illassa Kärpät pelaa Tapparaa vastaan ja Helsingissä HIFK taistelee JYPiä vastaan. Jatkoonpääsyyn vaaditaan tuttuun tapaan neljä voittoa.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: SaiPan tiedote

Lue myös:
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti
VIDEO: KHL:n välierät ratkesivat hienolla maalilla toisessa jatkoerässä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa