VIDEO: SaiPan kannattajia tänään valtava määrä Kouvolassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 01/09/2016
Jaa tämä...

Kouvolassa nähdään tänään hurja määrä keltamustaa.

Tänään pelataan jääkiekon SM-liigassa kuuden ottelun mittainen kattaus. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan Kouvolassa, jossa yhteen iskevät KooKoo ja SaiPa. Oman mausteensa otteluun tuovat SaiPan kannattajat, joita odotetaan keltamustien vieraskamppailuun jopa noin 1500 henkilöä.

SaiPan kannattajat ovat matkustaneet aikaisemmin tänään junalla, ja junamatkan suunnittelu lähti liikkeelle jo viime heinäkuussa.

– Heinäkuussa kysyimme ensimmäisen kerran VR:ltä, paljonko juna maksaisi. Silloin summa oli vielä reilusti isompi. Marraskuussa saimme sitten VR:ltä uuden tarjouksen, kun VR:n aikataulut selvisivät. Täällä sattuu olemaan juna paikalla, jota voimme käyttää, ettei tarvitse erikseen ajaa, SaiPan virallisen kannattajayhdistyksen Saimaan Keltamustien varapuheenjohtaja Marko Koskinen totesi.

Koskinen kertoo kannattajayhdistyksen miettineen asiaa viikon ja päättäneen tarttua tilaisuuteen. Liput menivät kaupaksi nopeasti ja lopulta kysyjille ei enään ollut lippuja tarjolla.

Kouvolaan saapuessaan SaiPan fanit ovat maarssivat yhdessä jäähallille kannatuslauluja laulaen ja kannustushuutoja huutaen. Kannattajilla on mukanaan rummut, joilla kannustusta tahdistetaan.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Yle

Lue myös:
VIDEO: Suomalaiskomeetta mukaan NHL:n tähdistöpeliin
Ville Pokka hurjassa iskussa AHL-jäillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa