SaiPa – Kärpät 25.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kaataako SaiPa sarjakärjen kotonaan?

 

Vihje lyhyesti

SaiPa ja Kärpät iskevät yhteen Lappeenrannassa. Kärpät on tällä hetkellä vahvasti kiinni runkosarjan voitossa ja SaiPa taistelee kotiedusta pudotuspeleihin. 

Joukkueet ovat tällä kaudella vääntäneet keskenään tiukkoja kamppailuja. Kärpät on onnistunut kukistamaan SaiPan kaksi kertaa varsinaisella peliajalla ja kerran rankkareiden jälkeen. Vierailijat lähtevätkin otteluun pienoisena ennakkosuosikkina. SaiPalle tauko tuli juuri oikeaan aikaan, sillä esitykset olivat heikkenemään päin. Tähän kamppailuun SaiPa saa pitkästä aikaa jalkeille miltei parhaan kokoonpanon. Kärpät on silti SaiPaa laadukkaampi ryhmä ja näyttänyt jo kauden keskinäisissä otteluissa, että se pystyy SaiPasta voittoja napsimaan.

Vihje: Kärpät, kerroin 2.25 Nordicbet

 

 

 

Perustelut vihjeelle

SaiPalla oli loukkaantumishuolia ennen taukoa, mutta nyt joukkue saa jalkeille vahvan kokoonpanon ja Jussi Markkanen tekee paluun maalinsuulle. Ennen taukoa SaiPa onnistui viidestä viime ottelustaan nappamaan ainoastaan kaksi voittoa ja nekin vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Tauko teki SaiPalle hyvää ja joukkueen on löydettävä taas vahva vire mikäli se haluaa napata kotiedun pudotuspeleihin. Tänään SaiPalla on mahdollisuus todistaa tasonsa kovinta mahdollista mittaria vastaan.

Kärpät voitti ennen taukoa viidestä viimeisimmästä ottelustaan kolme. Joukkue on ollut vahvassa iskussa läpi kauden ja runkosarjan voitto häämöttää jo edessä, ellei tauon jälkeen tule suurta notkahdusta peliesityksiin. Joukkue sai huonoja uutisia, sillä olympialaisissa esiintynyt Juhamatti Aaltonen joutuu noin kolmen viikon sairaslomalle.

Kärpät lähtee ennakkosuosikkina lappeenrannan kiekkoiltaan. Molemmat joukkueet lähtivät tauolle voitoikkaina ja kumpikin haluaa varmasti jatkaa tätä linjaa. SaiPa on kotonaan vahva ja Kärpät joutuu heti tauon jälkeen laittamaan parastaan mikäli haluaa kolme pistettä mukaan Ouluun. Kärpät operoi SaiPaa laadukkaammalla materiaalilla ja joukkue pelaa varmasti nöyrästi runkosarjan loppuun.  Kärppien vierasvoitto antaa hyvän kertoimen ja jo joukkueiden aiemmat kohtaamiset tältä kaudelta ovat osoittaneet, että Kärpät on SaiPalle hankala vastustaja. 

Vihje: Kärpät, kerroin 2.25 Nordicbet

 

 

 

Veikkaussivut | Antti