SaiPa - Kärpät 29.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Pysähtyykö Kärppien huikea vire Kisapuiston iltaan?

SaiPa – Kärpät, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 3,10 | 4,25 | 1,95 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuudella pelipaikkakunnalla, Lappeenrannassa pelataan kierroksen kenties odotetuin kamppailu SaiPan sekä Kärppien iskiessä yhteen. SaiPa on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena, kun taas Kärpät löytyy ensimmäiseltä sijalta. Vastakkain tässä ottelussa on siispä kärkikaksikko. SaiPa voitti viikonlopun kierroksella kahdesti JYPin, joten SaiPa pääsee tähän otteluun kahden ottelun voittoputkessa. SaiPa tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, joten Kärpät joutuu tänään mielenkiintoiseen testiin. Toisaalta Kärpät on tällä hetkellä Liigan joukkue numero yksi. Kärpät on aivan uskomattomassa voittoputkessa, sillä Kärpät on voittanut yksitoista ottelua putkeen! Viime kierroksella Kärpät voitti Bluesin vaatimattomasti 5-0 numeroin.

SaiPa on ollut ehdottomasti kotonaan Liigan yksi parhaimmista joukkueista, mutta nyt tässä ottelussa jopa SaiPakin joutuu kotonaan altavastaajan asemaan. SaiPa on ollut Pekka Tirkkosen alaisuudessa äärimmäisen vahva omalla pelityylillään, mutta SaiPa on muutamassa edellisessä vierasottelussa melko pahasti musertunut eikä Jussi Markkanenkaan ole aina ollut niin vakuuttava maalillaan kuin olisi voinut kuvitella. Jussi Markkanen on ehdottomasti Liigan parhaimpia maalivahteja, mutta ennen JYP -vierasottelua SaiPa päästi kahteen viime vierasotteluun yhteensä yhdeksän maalia.

Kärppien tilastoja on oikeastaan turhaa hehkuttaa enään yhtään sen enempää. Kaikki varmasti tietävät jo olennaisen. Kärpät on pelannut itsensä Liigan suurimmaksi mestarisuosikiksi. Kausihan on tässä vaiheessa vielä alussa, mutta onhan Kärpät ollut jo monta viikkoa täysin käsittämättömässä pelivireessä. Tällä hetkellä Kärpille on melkeinpä jopa normaalia tehdä vastustajaa kuin vastustajaa vastaan neljää tai viittä maalia ottelua kohden. Kärpät pääsee tähän otteluun jälleen parhaalla kokoonpanolla. Loukkaantumislista on vierasjoukkueella tyhjä. SaiPan kotietu tekee lähtökohdat jännittäviksi, mutta silti Kärpät on ehdottomasti suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas