SaiPa - Kärpät 7.4.2014 | Kotiyleisö odottaa voittoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 04/07/2014
Jaa tämä...

SaiPalla mahdollisuus tasoittaa ottelusarja.

Vihje lyhyesti

SaiPa osoitti jälleen lauantaina sitkeytensä, kun se kävi nappaamassa ottelusarjan ensimmäisen voittonsa Oulusta. Tänään joukkueella on mahdollisuus tasoittaa ottelusarja kotiyleisönsä edessä. Kärpät näytti jo karkaavan menojaan, mutta SaiPa nousi takaisin peliin mukaan. Tänään pelissä on todella kovat panokset. Kärppien voitolla sarja on käytännössä ohi ja kotivoitolla se saisi aivan uuden alun.

SaiPa teki todella kovan tempun kaatamalla Kärpät vieraissa, mutta kahden peräkkäisen voiton nappaaminen oululaisista ei ole helppoa. Kärppien tasoinen joukkue iskee armotta pienimmistäkin virheistä ja SaiPan olisi kyettävä jälleen huippupeliin. Kärpät on edelleen ottelusarjassa suuri suosikki ja SaiPan toinen peräkkäinen voitto olisi yllätys. Kärppien voitto antaa kohtalaisen kertoimen ja napataan se mukaan vetolapulle.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.85 NordicBet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Kotijoukkueella on tänään mahdollisuudet venyä todella suureen yllätykseen, sillä voitolla ottelusarja olisi tasan. Kahden ensimmäisen pelin perusteella näytti, että SaiPan eväät eivät riitä Kärppien kaatoon. Viime pelissä joukkue kuitenkin osoitti, että parhaimmillaan myös Kärpät on täysin kaadettavissa. Viime ottelussa SaiPa taisteli koko pelin ajan, eikä pahoja notkahduksia tullut. Maalilla Jussi Markkanen pelasi huippupelin ja nollasi Kärpät. Joukkue sai varmasti uskoa voitosta ja sitä tarvitaan tänään Lappeenrannassa. SaiPa tarvitsee silti edelleen lisää tehoja, sillä Kärppiä ei joka ilta nollata.

Kärpät sai lauantaina muistutuksen, että ottelusarja ei vielä todellakaan ole ohi. Joukkue ei hyödyntänyt omia paikkojaan ja SaiPa nappasi elintärkeän voiton. Kärpät loi kyllä paljon maalipaikkoja, mutta Jussi Markkanen pelasi huikean pelin ja Kärpät jäi nollille. Viimeksi Lappeenrannassa Kärpät ratkaisi ottelun heti alussa, mutta tänään kotijoukkue tulee peliin valmiimpana ja Kärppien onkin kestettävä SaiPan alkurynnistys. Viime pelin tappio ei muuttanut sitä tosiasiaa, että Kärpät on edelleen paljon SaiPaa laadukkaampi ryhmä. Tänään oululaisilla on saumat käytännössä ratkaista ottelusarja.

Kärpät lähtee tappiosta huolimatta tähän otteluun selvänä suosikkina. On vaikea uskoa, että SaiPa onnistuu nappamaan kaksi peräkkäistä voittoa Kärpistä. Kärpät on myös vieraissa tappavan tehokas ja siltä löytyy kotijoukkuetta enemmän ratkaisuvoimaa. SaiPa pelaa kotijäällään hurmoksessa, mutta kärsivällisellä pelillä Kärpillä on saumat hiljentää Kisapuisto. Vetolapulle tarjotaan vierasvoittoa pelattavalla kertoimella.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.85 NordicBet 

 

Veikkaussivut | Antti