SaiPa ei antanut KooKoolle mahdollisuuksia kauden ensimmäisessä paikallispelissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: LIIGA
  • 08/07/2015
Jaa tämä...

Liigakauden alkuun on aikaa enää reilu kuukausi ja useat seurat ottavatkin toisistaan mittaa tällä hetkellä erilaisissa turnauksissa. Otsikoissa on viihtynyt ehkä eniten perinteinen Raumalla pelattava Pitsiturnaus, mutta myös Imatralla on pelattu tänään jääkiekkoa.

Imatralla järjestettävässä harjoitusturnauksessa ovat mukana SaiPa, JYP, KHL-seura Severstal Tsherepovets ja paluun liigaympyröihin reilun kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen tekevä Kouvolan KooKoo. Tänään pelatun SaiPa – KooKoo ottelun lopputulos ei ennakoi Mestiksestä Liigaan nousseelle Kouvolalaisseuralle kovinkaan ruusuista tietä Suomen korkeimmalla sarjatasolla. SaiPa oli seurojen välisessä kauden ensimmäisessä paikallistaistelussa murskaava, kun se vei ottelun luvuin 0 – 6 ((0—2, 0—3, 0—1).

SaiPa veti ottelussa pidemmän korren erityisesti maalivahtipelissä, kun joukkueen kokenut veräjänvartija Jussi Markkanen nappasi 33 torjunnallaan kauden ensimmäisen nollapelinsä. Erityisen musta hetki KooKoolle sattui toisessa erässä, kun SaiPa iski kaikki erän kolme maalia kolmessa minuutissa tappaen lopullisesti ottelun. KooKoon päävalmentaja Petri Mattila oli tappiosta huolimatta tyytyväinen otteluun, ja siihen että pää on nyt avattu. Valmentaja kuitenkin manasi Kouvolalaisten saamia jäähyjä.  ”Jäähyt tappoivat pelimme rytmin. Niitä tuli kauttaaltaan liikaa” -Mattila manasi seitsemän rangaistuksen iltaa.

Kouvolan KooKoo jatkaa kesäkauttaan ja ensimmäisen voiton metsästys jälleen huomenna, kun seura kohtaa niin ikään Imatralla pelattavassa ottelussa JYPin. SaiPa sen sijaan koettaa murskata seuraavaksi Severstal Tsherepovetsin.

Liigakausi on jo lähempänä kuin arvaatkaan! Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet tulevalla kaudelle!

Lue myös:

Pohjois-Amerikassa ollaan innoissaan NHL:n sääntömuutoksesta!
KooKoolle vahvistus puolustukseen!

nordicbet-valioliiga-790