SaiPa - Lukko 30.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Lukon vahva pelivire Lappeenrannassa?

SaiPa – Lukko, merkki 2, kerroin 3,25 Sportingbet
SaiPa – Lukko ML, merkki 2, kerroin 2,30 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,91 | 4,10 | 3,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä Raumaalta vieraaksi saapuva Lukko. Ottelu tullaan Nelonen Prolla lähettämään suorana lähetyksenä. SaiPa löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta kolmannelta sijalta, kun taas Lukko löytyy seitsemänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yhdeksän pistettä lappeenrantalaisten eduksi. SaiPa oli vielä hetki sitten hienossa voittoputkessa, mutta edellisellä kierroksella lappeenrantalaiset joutuivat toteamaan Kärpät paremmakseen. SaiPahan tunnetaan normaalisti äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta viisi edellistä kotiottelua ovat varsinaisella peliajalla lappeenrantalaisille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Näin ollen SaiPalla on ollut juuri kotonaan ajoittain jollain tavalla yllättävänkin suuria ongelmia.

SaiPa pelasi Kärppien vieraana kaiken kaikkiaan todella huonon ottelun. Oikeastaan SaiPa oli jatkuvasti Kärppiä potkun tai jopa kaksi perässä, mutta siinä mielessähän lopputulos kuvasi vain sitä, että miten suuria maalinteko-ongelmia Kärpillä olikaan. SaiPahan pystyi vasta ottelun kolmannessa erässä nostamaan omaa tekemisen tasoaan, mutta se ei kuitenkaan riittänyt ensimmäisenkään pisteeseen. SaiPa ei voi missään tapauksessa aloittaa Lukkoa vastaan kamppailua samalla tavalla kuin Oulussa, jos lappeenrantalaiset aikovat voiton napata. SaiPallahan on itseasiassa ollut viime aikoina muutaman muun joukkueen tavoin valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa eivätkä lappeenrantalaiset loukkaantumisia tulekaan kestämään. Pahimmillaan SaiPan puolustuksesta sivussa on ollut puolet avainpelaajista, joten siinä mielessä on hyvä asia, että Lappeenrannassa tilanne on hieman rauhoittunut parempaan suuntaan.

Lukolla kulkee tällä hetkellä erittäin hyvin, sillä Kettupaidat matkustavat Lappeenrantaan kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella KalPa joutui toteamaan Lukon paremmakseen 0-2 numeroin. Edellisessä kotiottelussaan Lukko venyi komeaan voittoon JYPistä 5-3 lukemin, vaikka pitkään näytti siltä, että jyväskyläläiset olisivat täydet pisteet Raumaalta napanneet. Lukon kannalta tärkeää on tänään se, että vauhti pystytään ottamaan pois mahdollisimman hyvin. SaiPa tunnetaan erittäin hyvin töitä tekevänä joukkueena eli se käsittää samalla myös laadukkaan luisteluvauhdin. Lukollehan SaiPa on ollut vaikea vastustaja, sillä viidestä edellisestä kohtaamisesta vain kerran voitto on mennyt raumaalaisten eduksi, mutta tällä kerroinasettelulla on lähdettävä Lukkoa vetokupongille tarjoamaan. Voitollahan Lukko nousisi sarjataulukossa kuuden parhaan joukkoon, joten siinä mielessä vierasjoukkueelle kolme pistettä olisivat enemmän kuin tervetulleita.

Veikkaussivut | Tuomas