SaiPa vahvistuu tutulla hyökkääjällä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Yhdysvaltalaishyökkääjä palaa jälleen Lappeenrantaan.

Hyökkääjä Patrick Davis palaa Lappeenrannan SaiPaan yksivuotisella sopimuksella. Kuluvalla kaudella Davis pelasi jääkiekon SM-liigaa KalPassa ja iski 59 ottelussa 21 tehopistettä.

SaiPa ja Davis ovat tuttuja jo aikaisemmin toisilleen, sillä hän pelasi siellä kauden 2013-14, jonka jälkeen siirtyi Kärppiin. SaiPa-kaudellaan 29-vuotias laituri tehtaili esimerkiksi yli parikymmentä maalia ja olikin joukkueen paras maalintekijä.

− Pidin SaiPassa ollessani valmennuksesta sekä organisaation tekemisestä. Tuosta kaudesta jäi loistavia muistoja, vaikka emme ihan loppuun saakka päässeet, Davis totesi.

− Odotan, että pystymme ottamaan ensi talvena suoran pudotuspelipaikan ja lähteä kannujahtiin hyvissä asemissa. Olen todella innoissani tulossa takaisin. Vaikka pari vuotta on kulunut, niin tuntuu kuin palaisin kotiin.

SaiPan kausi päättyi tällä kerralla pudotuspeleissä puolivälierien tappioon JYPiä vastaan. Se oli myös yhden aikakauden päätös, sillä Pekka Tirkkonen ei jatka ensi kaudella keltamustien päävalmentajana.

SM-liigan finaalit jatkuvat jälleen tiistaina, kun HIFK matkustaa Tampereelle Tapparan vieraaksi. Ottelusarjan tilanne on se, että helsinkiläisillä ei ole varaa enään tappioonkaan, jos he aikovat voittaa Suomen mestaruuden.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: SaiPan tiedote

Lue myös:
Ruotsiin suunnitteilla oma KHL-joukkue
VIDEO: Jesse Puljujärvellä mahdollisuus tehdä kiekkohistoriaa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa