SaiPa - Pelicans 19.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Rakkaat naapurukset iskevät Kisapuiston illassa yhteen.

SaiPa – Pelicans, merkki 2, kerroin 
SaiPa – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,10 | 4,05 | 2,85 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä Lahden Pelicans. Tällä hetkellä sarjataulukosta SaiPa löytyy neljänneltä sijalta, kun taas Pelicans löytyy toiselta sijalta. Pelicans johti pitkän aikaa Liigan sarjataulukkoa, mutta Pelicansilla on alla muutama tappio ja näin ollen lahtelaisten sijoitus on tippunut toiseksi. Pelicansin alkukausi on ollut mahtavaa seurattavaa, vaikka etukäteen odotettiin sitä, että lahtelaisryhmä ei tule lainkaan tälläisillä sijoituksilla olemaan. Pelicans on päässyt harjoittelemaan loppuviikon hyvin juuri tätä ottelua silmällä pitäen, sillä Pelicans pelasi edellisen kerran tiistaina. Pelicans nousi tiistaina Tapparaa vastaan viimeisellä sekunnilla tasapeliin, mutta Tappara lopulta jatkoerässä korjasi voiton.

SaiPa esiintyi eilen erittäin vaisusti ottelussa Tampereen Ilvestä vastaan, sillä ensinnäkin Ilves murskasi SaiPan 5-2 maalein ja toisekseen Ilves hallitsi etenkin ajoittain ottelua hurjaan tahtiin. On myös todettava sekin asia, että Jussi Markkanen ei ollut parhaimmillaan lappeenrantalaisten maalilla. Jussi Markkasen on illasta toiseen oltava SaiPan maalilla erinomainen, sillä SaiPan puolustuksen osaaminen on erittäin kapeaa luokkaa. SaiPan erinomainen alkukausi on ollut pitkälti kotiotteluiden ansiota, mutta tätä ottelua ajatellen eilinen ei lupaile hyvää. 

SaiPan sekä Pelicansin kohtaamiset ovat olleet aina tapahtumia täynnä. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan tälläkin kerralla mielenkiintoinen kohtaaminen. SaiPa sekä Pelicans ovat olleet jossain määrin toistensa päävastustajia, joten odotukset ovat ottelun suhteen korkealla. SaiPan esitys oli Tampereella sen verran heikko, että Pelicansille tarjotaan nyt hienoa mahdollisuutta palata takaisin voittojen pariin. Pelicansin vieraskerroin kuuluu ehdottomasti mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut  | Tuomas