SaiPa - Pelicans 28.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko SaiPa Kisapuiston illassa lahtelaisten kustannuksella?

SaiPa – Pelicans, merkki 2, kerroin 4,30 Nordicbet
SaiPa – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 3,10 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,65 | 4,25 | 4,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä Lahdesta vieraaksi saapuva Pelicans. Kerroinasettelu tässä kohteessa on vähintäänkin mielenkiintoinen. SaiPa on alkukauden suurin kohujoukkue erinomaisilla peliesityksillään, mutta näillä kertoimilla kotivoitto voidaan unohtaa välittömästi. SaiPa on kotonaan napannut voittoja upeaan tahtiin, mutta toisaalta eilen SaiPalla ei ollut mahdollisuuksia Bluesin vieraana. SaiPa on kärsinyt viime aikoina muutenkin lukuisista loukkaantumisista. SaiPalta on löytynyt uusia vastuunkantajia loukkaantuneiden tilalle, sillä esimerkiksi Jesper Piitulainen on pelannut aivan taitojensa ylärajoilla. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, että pystyvätkö lappeenrantalaiset pelaamaan samalla tasolla kuin ennen joulutaukoa.

Blues pelasi eilen erittäin aktiivisesti eikä oikeastaan lainkaan antanut SaiPalle tosissaan mahdollisuuksia taistella ottelun voittamisesta. SaiPan fanit pitivät sentään Espoossa erinomaista ääntä ja siitä kiitos kuuluukin lappeenrantalaisille. Barona Areenalla tunnelma oli vieraspäädyssä ollut kohdallaan, mutta pelilliset asiat eivät antaneet lappeenrantalaisille syytä hymyyn. Pekka Tirkkonen toivoi ottelun päätyttyä, että lappeenrantalaiset laittaisivat seuraavassa ottelussa työhaalarit päälle. SaiPan loukkaantumislistahan on edelleen tässäkin ottelussa suhteellisen valitettavaa katsottavaa. Esimerkiksi sivussa tänään edelleen ovat Jesse Mankinen, Rony Ahonen, Jaakko Rissanen sekä Stefano Gilliari. Ennen joulutaukoa SaiPa pystyi loukkaantumiset hyvin paikkaamaan, mutta jossain vaiheessa lappeenrantalaisetkin tarvitsevat esimerkiksi Stefano Gilliatia takaisin vahvuuteensa.

Pelicans matkustaa Lappeenrantaan yhdentoista ottelun mittaisessa tappioputkessa. Pelicansin tilanne on muodostunut lumipalloefektiksi – alamäkeä mennään ja suhteellisen rajusti. Radek Smolenakin lähtö on vaikuttanut aivan liikaa Pelicansin pelaamiseen ja ylipäätänsä maalien tekemiseen. Pelicans ei ole perustasoltaan kuitenkaan SaiPaa sinänsä heikompi, mutta SaiPa on kotonaan ehdottomasti ennakkosuosikin asemassa. Jere Myllyniemi ei ole joulukuussa ollut omalla tasollaan, mutta toisaalta muukaan joukkue ei ole ollut. Pelicans tarvitsee nyt ehdottomasti vastuunkantajia. Pelicans pelasi tällä samalla kokoonpanolla alkukaudesta niin hyvin, että kaikki mahdollisuudet lahtelaisilla on tappioputken katkaisuun jo tänään. Pelicans pelasi eilen oikeastaan muutenkin hyvän ottelun. Pelicansin kapteeni, Tommi Paakkolanvaara kertoi haastattelussa, että maalinteon kanssa on valtavia ongelmia, mutta muuten pelaamisessa on paljon hyviä asioita. Tällä kerroinasettelulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin Pelicansia lähteä vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas