Saipa - Pelicans 5.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/05/2013
Jaa tämä...

”Let this be our final battle”

Saipa – Pelicans, Merkki 2, Kerroin 3.15 WilliamHill

Lappeenrannassa alkaa pelien tärkeäys konkretisoitumaan. Saipa ja Pelicans ottavat yhteen tiistai-illassa, eikä kummallakaan ole varaa hävitä illan matsia.

Saipa on tällä hetkellä kiinni viimeisessä säälipleijaripaikassa, mutta Pelicans hengittää niskaan vain kuuden pisteen päässä. Lappeenrantalaisilla olisikin tänään mahdollista repäistä tuota kaulaa taas hieman pidemmäksi ja tämän eteen joukkue on varmasti valmis tekemään aivan kaikkensa. Edellisellä kierrokselle tuli kuokkaan Bluesilta Espoossa, joka varmasti myös on omiaan potkimaan Saipaan taistelutahtoa loppukierroksille. Saipalta on sivussa merkittäviä pelimiehiä kuten Ville Koho ja Anssi Löfman. Per Savilahti-Nagander saattaa tehdä jo tänään paluun pelaavaan kokoonpanoon, mikä olisi lappeenrantalaisille erinomainen uutinen. Mikäli Saipa tänään voittaa, alkaa pudotuspelien pelaaminen olla jo lähes varmaa Lappeenrannassa tänä keväänä.

Pelicans saapuu kovassa lennossa Lappeenrantaan. Pelicans hävisi viime kierroksella kotonaan JYPille tiukan vännön päätteeksi lukemin 2-3, mutta tämä ei vie lahtelaisten peliesitykseltä mitään pois. Joukkue on voittanut kuudesta edellisestä ottelusta viisi ja peli on näyttänyt paikoitellen jopa viime kauden Pelicansia muistuttavalta. Pelicansin terävin kulmahammas on tällä hetkellä Pekka Jormakka, joka on intoutunut erinomaiseen vireeseen kauden edetessä kohti kevättä. Joukkueiden välillä on totuttu näkemään tunnerikkaita matseja, joten myös tunnekontrolli nousee pelissä vahvasti esiin. Lahtelaisten Ilkka Pikkarainen on kuitenkin sivussa, joten pahimmilta ylilyönneiltä todennäköisesti vältytään.

Luottoa löytyy Pelicansin liitoon, joka käy hakemassa tänään Lappeenrannasta kolme pistettä.

Veikkaussivut | Oskari