SaiPa - Tappara 18.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako SaiPa kahden päivän sisään toisen voittonsa tamperelaisista?

SaiPa – Tappara, merkki 1, kerroin 2,85 Nordicbet
SaiPa – Tappara ML, merkki 1, kerroin 2,25 Bet365

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,85 | 4,05 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä Tampereelta vieraaksi saapuva Tappara. Tammikuun tasauksen ottelut jatkuvat tänään toisen kierroksen tapahtumilla. SaiPa sekä Tappara pelasivat eilen vastakkain Tampereella ja tuosta ottelustahan SaiPa nappasi fantastisen voiton 2-4 maalein. SaiPa on ollut viime aikoina paljon esillä sen takia, koska maalinteko on alkanut kotijoukkueelle tuottamaan valtavia ongelmia, mutta neljä maalia tamperelaisten verkkoon vierasjäällä oli kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus. SaiPan voiton arvoa nostaa entisestään sekin tieto, että Jussi Markkanen ei pelannut lappeenrantalaisten maalilla. Andreas Bernard pelasi SaiPan maalilla huikeasti torjuen Tapparan kumoon. Myös tänään on mahdollista, että italialainen jatkaa kotijoukkueen maalinsuulla, vaikka toisaalta tällä hetkellä lappeenrantalaisilta löytyy käytännössä kaksi voittavaa maalivahtia.

Tapparan hieno voittoputki tuli päätökseensä tosissaan eilen SaiPan isäntänä, mutta yhden ottelun perusteella on turhaa tehdä kuitenkaan suuria johtopäätöksiä. Joulukuun aikana Tappara ei hävinnyt ensimmäistäkään ottelua, mutta toisaalta on otettava huomioon, että eilen pelillisesti Tapparalla ei ollut lääkkeitä SaiPan kaatamiseksi. SaiPan pelityyli aiheutti Tampereella suuria ongelmia Kirvesrintojen taitaville yksilöille. SaiPallahan on tästäkin ottelusta sivussa muutamia erittäin tärkeitä pelaajia, mutta upea asia kotijoukkueen kannalta on se, että Jesse Mankinen viimeisteli eilen voittomaalin – hänellä on ollut maalinteon kanssa vähintäänkin gorilla niskassaan. Esimerkiksi Jyväskylässä vähän aikaa sitten Jesse Mankisella oli monia huippupaikkoja ratkaista ottelu lappeenrantalaisten eduksi, mutta kiekko ei mennyt vahingossakaan jyväskyläläisten maaliin.

SaiPa tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, vaikka muutamassa edellisessä Kisapuiston ottelussa lappeenrantalaiset ovatkin olleet todella heikkoja. Edellisessä Tapparan vierailussa jäällä oli vain yksi joukkue ja se oli Kirvesrinnat. Tähän otteluun nostetaan kuitenkin SaiPa erinomaiseksi pelikohteeksi. Eilinen osoitti ehdottomasti sen, että SaiPa ei ole Jussi Markkasen varassa. Andreas Bernard pystyi tiukan paikan edessä pelaamaan erinomaisen ottelun ja se selkeästi vaikutti koko muunkin lappeenrantalaisryhmän tekemiseen. SaiPa lähtee kotonaan tähän otteluun realistisesti sanottuna erinomaisesta tilanteesta, sillä kotijoukkueen sairaslistakin on pikkuhiljaa tyhjenemässä. SaiPan materiaali ei kestä rajuja loukkaantumisia, mutta kotijoukkueen kannalta edellä mainitut asiat alkavatkin olla historiaa. Lappeenrantalaiset nappaavat täydet pisteet Tapparan kustannuksella.

Veikkaussivut | Tuomas