SaiPa - Tappara 30.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Tappara nopeasti takaisin voittojen pariin Lappeenrannassa?

SaiPa – Tappara, merkki 2, kerroin
SaiPa – Tappara ML, merkki 2, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 2,50 | 3,95 | 2,40

 

 

Lappeenrannan Kisapuistossa Tappara yrittää jatkaa jääkiekon Liigan ottelussa SaiPan suhteellisen jyrkkää alamäkeä. Tänään pelataan yhteensä seitsemällä pelipaikkakunnalla. SaiPa hävisi edellisellä kierroksella Lukon vieraana 4-1 maalein, mutta se ei ole lainkaan kotijoukkueen suurin ongelma. SaiPa joutui matkustelemaan viime viikolla valtavasti, kun taas Tappara pelasi kotonaan Kärppiä vastaan. Tappara on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa ja kaiken kaikkiaan tamperelaisryhmä on edelleen hyvissä asetelmissa taistelussa Liigan runkosarjan kärkipaikasta. Tapparaa vastaan maalinteko on joukkueelle kuin joukkueelle ollut edellisillä kierroksilla erittäin vaikeaa, sillä vierasjoukkueen tiivis puolustus,-sekä maalivahtipeli ovat Liigan huipputasoa.

SaiPa tunnetaan normaalisti erinomaisena kotijoukkueena, mutta kuinka lappeenrantalaisryhmä on palautunut viikon rankalta reissultaan? SaiPan osalta on myös valitettava fakta se, että pelaajia on tippunut pois kokoonpanosta. Lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa vielä ennen lopullista pelipäätöstä. Jopa Jussi Markkanen oli sivussa SaiPan maalilta Lukkoa vastaan ja onkin selvää, että Jussi Markkasen on tänään pelattava SaiPan maalilla, jos kotijoukkue tulee taistelemaan voitosta. SaiPalta sivussa tänään joka tapauksessa muuten ovat esimerkiksi Stefano Gilliati, Jesse Mankinen sekä Per Savilahti-Nagander. Myös Patrick Davisin kohdalla tilanne on auki.

SaiPa on alkanut enemmän ja enemmän kärsimään jäähyalttiudesta eikä se lupaa lainkaan hyvää tätä ottelua ajatellen. Tappara hukkasi Kärppiä vastaan Tampereella valtavasti erikoistilanneaikaa, mutta silti tamperelaisryhmä taisteli voitosta aina jatkoille asti. Jotain Tapparan tilanteesta kertoo se, että viiteen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle ollaan varsinaisella peliajalla tehty neljä maalia. Se on kaiken kaikkiaan uskomattoman upea suoritus. On myös syytä ottaa huomioon, että SaiPalle ei oikeastaan pitkään aikaan Tappara ole sopinut vastustajana. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta peräti neljästi voitto on mennyt Tapparalle. SaiPan loukkaantumiset ovat vaikuttaneet selkeästi kotijoukkueen viisikkopelaamiseen, joten lähtökohtaisesti Tappara nousee loistavaksi peli-ideaksi tähän kohteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas