VIDEO: SaiPalta hauska huulirasvakuitti Therese Johaugille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Lappeenrantalaisten fanimyymälästä löytyy norjalaisisille mielenkiintoinen tuote.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Lappeenrannan SaiPa on reagoinut hauskalla tavalla siihen, että Norjan hiihdon kuningatar Therese Johaug kärähti dopingista. Lappeenrantalaisten fanimyymälästä löytyy juuri torstaihin oivasti sopiva myyntiartikkeli.

Kun Johaug -kohu oli kuumimmillaan, SaiPan Facebook-sivuille ilmestyi mainos seuran putiikista löytyvästä huulirasvasta.

– Tuntuvatko huulesi rohtuneilta? SaiPa Shopista apu tähänkin vaivaan, turvallisesti. Ei sisällä haitallista parafiinia tai steroideja.

Keltaisessa huulirasvapuikossa on SaiPan logo sekä sanapari ”aina tukena”. Kappalehinta tuotteelle on kolme ja puoli euroa.

SaiPa pääsi pitkästä aikaa voittojen makuun SM-Liigan puolella, kun lappeenrantalaiset nappasivat kolme pistettä HIFK:ta vastaan. Voittolukemat kirjattiin numeroiksi 1-3. Ottelussa kunnioitettiin Matti Hagmania, ja siihen osallistui hienolla tavalla myös vierailijat.

Katso SaiPan edellisen ottelun huippuhetket:

SaiPa pelaa seuraavan kerran lauantaina. Tuolloin lappeenrantalaiset jatkavat pelejään vieraskaukalossa hyvävireistä HPK:ta vastaan. Hämeenlinnalaisseura nähdään kaukalossa jo perjantaina, kun he matkustavat Kouvolaan KooKoon vieraaksi.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Antti Tyrväinen palaa Pelicansiin
VIDEO: Suomalaistulokas heti maalien makuun NHL-debyytissään

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa