saipa tps veikkaussivut liiga

Maanantai 26.3.2018, SaiPan kauden viimeinen kotiottelu edessä?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

SaiPa – TPS klo 18.30 ma 26.3.2018

Jaahas, onkos se sitten hyvää kesälomaa SaiPa, vai vieläkö keltainen joukkue taistelee? Edellinen Turun peli oli todellinen pannukakku, floppi ja mitä näitä muita sanoja nyt onkaan. 7-0 turpaan ja keskittyminen seuraavaan peliin. Ei tämä sarja ohi vielä ole, mutta eiköhän TPS napsi viimeisetkin SaiPan hengityskoneen johdot tässä tai viimeistään seuraavassa pelissä irti, poikki ja pinoon.

Tämä ottelusarja on ainoana tilanteessa 3-0 ja todennäköisesti tämä ottelusarja myös ensimmäisenä lopahtaa. SaiPan bensa näyttää olevan lopussa, ensimmäisessä ottelussa se taisteli hyvin, mutta TPS vei pelin jatkoajalla. Sen jälkeen TPS otti henkisesti huikean voiton Lappeenrannasta 5-6 lukemin, pelissä jossa SaiPalla oli kaikki mahdollisuudet voittoon.

Aurajoki melgosis liäkeis:

TPS:n materiaaliero näkyi sitten karmealla tavalla lauantaina kun TPS kylvetti SaiPaa peräti 7-0. Nyt täytyy vaan toivoa että SaiPa on löytänyt tiensä takaisin Lappeenrantaan ja peli ylipäänsä pelataan. No nyt SaiPa on tietenkin selkä seinää vastaan, mutta ei mopolla moottoritielle. SaiPa näyttäisi henkisesti lyödyltä, mutta jos TPS lähtee Lappeenrantaan luistimen nauhat auki, SaiPa voi saada sen yhden voittonsa. Vimonen niitti tulee sitten viimeistään keskiviikkona ja SaiPan kanarialinnut pääsee ansaitulle kesälomalle.

SaiPa – TPS vedonlyönti ja kertoimet

On jääkiekossa ennenkin nähty ihmenousuja, mutta kyllähän TPS on näyttänyt tässä sarjassa sen kuskin paikan. SaiPa roikkuu vielä puskurissa mukana tässä matsissa, jos TPS pelaa pelin niin kuin viime matsi osoitti, ei SaiPan tarvitse enää lähteä Turkuun kärvistelemään keskiviikkona. Bensa ei riittänyt tänäkään keväänä sitten tämän pidemmälle, tosin tätäkin voi pitää jo oikein hyvänä suorituksena ja ensi vuonna sitten uudelleen.

TPS:n vieraskerroin 2.12 Unibetillä antaa ihan kovat mahdollisuudet pelijenien tuplaukseen, mutta kyllä se SaiPa varmasti yrittää vielä. Edellisiä otteluita peilaten SaiPa johtaa vielä viisi minuuttia ennen loppua, sen jälkeen TPS painaa kaasua ja menee tästä jatkoon. Turkulaiset ovat ilmottautuneet isosti Liigan mestaruustaistoon jopa ilman Tomi Kalliota. Ei se SaiPa kaikin kovin mittari ole, mutta peli näyttää kulkevan Hunaja-kaupungin ylpeydellä koko ajan paremmin.

Tämä matsi taisi jäädä SaiPa-fanien painajaisiin täksi kesäksi?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?