SaiPa - TPS 3.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/03/2013
Jaa tämä...

Synkentyykö TPS:n surkea vire entisestään Lappeenrannassa?

SaiPa – TPS, merkki 1, kerroin

ComeOnin kertoimet otteluun 1,67 | 4,28 | 3,95

 

 

Sarjataulukossa kolmantena oleva SaiPa isännöi jääkiekon Liigan ottelussa Turusta vieraaksi saapuvaa TPS:ää. Sarjataulukossa TPS on tällä hetkellä edelleen viimeisenä. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on SaiPa. Edellisellä kierroksella SaiPa voitti kotonaan Tapparan 3-1 maalein, vaikka lappeenrantalaiset ovat kärsineet viime aikoina suurista loukkaantumisongelmista. SaiPa on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa, joten lähtökohdat eivät lupaa TPS:lle lainkaan mukavaa iltaa. Kahteen edelliseen kotiotteluun SaiPalle ollaan tehty yhteensä yksi maali. Jussi Markkanen on tietenkin Liigan parhaimpia maalivahteja, mutta koko SaiPan suhteellisen kapea puolustus on pelannut aivan taitojensa ylärajoilla.

TPS on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että homma näyttää puhtaasti säälittävältä tai jossain määrin jopa surulliselta. TPS:n pelaajat tekevät jäällä mitä he itse haluavat. TPS:llä on muutama erinomainen yksilö, joita ei itseasiassa ole edes SaiPalla, mutta mitään todellista hyötyä TPS:lle heistä ei ole. Itsekkäät ulkomaalaiset kärkkyvät tehopisteitä vain itselleen. SaiPa on pelillisesti täysin eri tasolla kuin TPS, kahteen edelliseen otteluun TPS:lle ollaankin tehty vaatimattomasti kahdeksan maalia. Edellinen ottelu lauantaina ratkesi TPS:n osalta jo heti alkuun, sillä Lukko viimeisteli kolme maalia ensimmäiseen viiteen minuuttiin. TPS ei koskaan noussut siitä eikä ole oikeastaan tietoa, että uskoiko ensimmäinenkään pelaaja todellisuudessa siihen.

TPS:n vierassaldo ei välttämättä näytä hirvittävän kauniilta, sillä jos ollaan rehellisiä, TPS ei ole varsinaisella peliajalla voittanut vieraissa kertaakaan! Tilasto on suomeksi sanottuna täysin käsittämätön. TPS on pelannut sentään neljätoista vierasottelua, mutta ainuttakaan varsinaisella peliajalla napattua voittoa ei ole turkulaisille irrronnut. Eikä tule irtoamaan myöskään tänään. TPS purjehtii tällä hetkellä ilman täysin minkäänlaista tietoa siitä, että mitä jäällä tulisi tehdä. Kai Suikkanen on huippuvalmentaja, mutta tällä hetkellä entisellä Pelicansin päävalmentajalla ei ole minkäänlaista otetta turkulaisten kokoonpanoon. SaiPa saattaa hyvinkin ratkaista tämän ottelun jo kahden pelatun erän kohdalla. Ei ole ensimmäistäkään syytä pelata TPS:ää tänään eikä jatkossakaan, jos sama show jatkuu.

Veikkaussivut | Tuomas