SaiPalle uusia sopimuksia - tähtihyökkääjä jatkaa Lappeenrannassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

21.04.2015

Lappeenrannan SaiPa uutisoi verkkosivuillaan uusista sopimuksista. SaiPa on käyttänyt optionsa hyökkääjä David McIntyren kaudesta 2015-2016. Lisäksi Lappeenrannassa ensi kaudella kiekkoilevat liigarinkiin talvella murtautuneet William Mäkinen ja Ville Vainikainen.

McIntyre siirtyi SaiPaan AHL-liigan Grand Rapids Griffinsistä ja esiintyi liigajäillä alusta lähtien vahvasti viimeistelleen runkosarjassa pelaamissaan 48 ottelussa 12+20 tehopistettä. Pudotuspeleissä seitsemässä ottelussa syntyivät tehot 1+6=7. McIntyren kautta häiritsi kuitenkin loukkaantuminen, joka piti kanadalaisen sivussa tammikuun lopusta helmikuun loppuun.

Mäkinen on kuulunut kaksi kautta A-nuorten runkopelaajiin ja päättynellä kaudella hän pääsi kokeilemaan siipiään liigajoukkueessa. Hyökkääjä Ville Vainikainen on pelannut niinikään SaiPan A-nuorissa kaksi kautta ja myös hän on ehtinyt murtautumaan liigajoukkueeseen mukaan. A-nuorissa Vainikainen oli joukkueensa avainpelaajia.

SaiPalla on tällä hetkellä sopimuspelaajina kaksi maalivahtia, seitsemän puolustajaa ja 13 hyökkääjää. Joukkueen kasaaminen onkin Lappeenrannassa hyvässä vauhdissa.

Veikkaussivut | Tuomas

redbet-banner