VIDEO: Sakari Salminen siirtyy Jokereihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu erinomaisella hyökkääjällä.

Hyökkääjä Sakari Salminen siirtyy jääkiekon KHL:ssä pelaavan Jokereiden vahvuuteen kahden vuoden sopimuksella. Päättyneen kauden suomalaispelaaja vietti Sveitsissä ja Ruotsissa.

-Salmisella on paljon taitoa ja juonikkuutta, minkä ansiosta hän on erinomainen vahvistus hyökkäyspäähämme. Hän on lisäksi osoittanut olevansa huippupelaaja KHL:ssä ja pelannut maajoukkueessa olympialaisissa asti, Jokereiden GM Jarri Kurri kertoi.

Salminen aloitti viime kauden Sveitsissä Fribourgin vahvuudessa, jossa hän teki 43 peliin 25 tehopistettä. Helmikussa Salminen siirtyi SHL:n Växjöhön, jonka paidassa runkosarjassa syntyivät 12 ottelussa kuusi tehopistettä. Pudotuspeleissä hyökkääjä viimeisteli 13 ottelussa tehopisteitä niinikään kuusi kappaletta.

Salminen edusti muutamia kausia sitten Torpedo Nizhni Novgorodia ja tuolloin hän oli molempina sarjan tehokkain suomalaispelaaja. Yhteensä hän teki 99 tehopistettä. Ensimmäisellä KHL-kaudellaan Salminen sijoittui pistepörssissä kuudenneksi.

Maajoukkuedebyyttinsä Salminen teki kaudella 2011-2012. Ensimmäiset MM-kisansa hän pelasi seuraavalla kaudella ja hyökkääjä oli mukana myös Sotshin olympiajoukkueessa. Maajoukkueessa Salminen on pelannut kaikkiaan 48 ottelua.

Salminen on pelannut SM-liigassa 302 runkosarjaottelua ja 215 tehopistettä. Ennen siirtoaan KHL:ään hyökkääjä oli KalPan paidassa SM-liigan pistepörssin nelonen ja hänet valittiin myös mukaan sarjan tähdistökentälliseen.

 

Jokereiden pudotuspelit päättyivät päättyneellä kaudella tappioon Torpedo Nizhni Novgorodia vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Jokereiden tiedote

Lue myös:
VIDEO: Sami Vatanen ei tule Leijonien avuksi
Jussi Salonoja perusti Espooseen uuden kiekkoseuran

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa