Sakari Salminen pelaa ensi kaudella KHL:ssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Leijonien mukana MM-kisoissa ollut Kalpan Sakari Salminen suuntaa ensi kaudeksi Torpedo Nizni Novgorodiin.

Kalpan 24-vuotias hyökkääjä Sakari Salminen suuntaa ensi kaudeksi KHL:ään. Salmisen uusi seura on Torpedo Nizni Novgorod.

– Kuopioon tullessa tavoitteet olivat menestyä joukkueena ja kehittyä seuraava askel pelaajana. KalPassa nousin pelaajana sille tasolle, että pystyin asettamaan uralle uuden tavoitteen. KHL on ollut tavoite ja yksi tavoite on nyt saavutettu, Salminen kommentoi aikaansa Kuopiossa.

Salminen ehti pelaamaan Kuopiossa kolme kautta SM-liigaa. Runkosarjassa yhteensä 165 ottelua toivat pisteet 62+85=147. Pudotuspeleissä tehot olivat 19 ottelua pistein 7+10=17. Kahden edellisen kauden aikana Salminen on edustanut Leijonia 36 A-maaottelussa, mukaan lukien vasta päättyneet MM-kisat.

Kalpan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kommentoi Sakari Salmisen siirtoa.

– Olemme rakentaneet joukkuetta sen varaan, että hän ei pelaa meillä ensi kaudella. Sitä silmällä pitäen hankimme kesken viime kauden Petri Lammassaaren kasvamaan sisään joukkueeseen. Haluamme antaa nuorille superlupauksillemme, meidän seuraaville sakarisalmisille nyt ison mahdollisuuden kehittyä ja lyödä läpi.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen