Saksa - Bulgaria 25.9.2013 | Lentopallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Saksa illan päätteeksi paikkaa neljän parhaan joukossa?

Saksa – Bulgaria, merkki yli 186,5 pistettä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,90 | 1,80 

 

 

Lentopallon EM-kilpailut jatkuvat tänään neljällä puolivälieräottelulla, Saksa saa vastaansa äärimmäisen mielenkiintoisessa ottelussa Bulgarian. Saksa voitti oman lohkonsa, joten Saksa selviytyi automaattisesti mukaan kahdeksan parhaan joukkoon. Bulgaria joutui eilen pelaamaan yhden lisäottelun, sillä Bulgaria ei onnistunut omaa lohkoa voittamaan. Saksa sekä Bulgaria pelasivat samassa lohkossa ja itseasiassa kohtasivat toisella ottelukierroksella. Saksa vei kyseisen hurjan jännitysnäytelmän 3-2 erin. Näytti jonkin aikaa jopa siltä, että Bulgaria olisi onnistunut kääntämään ottelun edukseen, mutta tiukoissa paikoissa Saksa oli rautaa.

Bulgaria nousi eilen mahdottomasta tilanteesta voittoon, sillä Bulgaria vei huikean taistelun jälkeen voiton Puolaa vastaan 2-3 numeroin. Puola oli kovaa vauhtia menossa jopa voittoon suoraan kolmessa erässä, mutta niin vain bulgarialaiset näyttivät hurjaa venymiskykyä. Tässä ottelussa joukkueiden välinen perustasoero on täysin olematon, joten lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan äärimmäisen tasainen kohtaaminen. Kamppailu saattaa hyvinkin huipentua viidenteen erään, sillä on vaikeaa lähteä sanomaan, että onko Saksalle etua siitä, että joukkueen ei tarvinnut pelata eilen. Toisaalta Bulgaria joutui pelaamaan täydet viisi erää Puolaa vastaan.

Saksa voitti alkulohkossa Venäjän suoraan kolmessa erässä ja sitä voidaankin pitää huikeana osoituksena siitä, että kuinka taitavasta ryhmästä onkaan kysymys! Saksa sekä Bulgaria tuntevat toisensa varmasti erittäin hyvin, sillä joukkueet tosissaan kohtasivat jo alkulohkossa. Lähtökohtaisesti ottelussa on niin suuret panokset, että selkeää ennakkosuosikkia on mahdotonta lähteä ennustamaan. Napataan yli -vaihtoehto mukaan vetokupongille ja toivotaan, että nähdään jälleen upea taistelu paikasta neljän parhaan joukkoon.

Veikkaussivut | Tuomas