Saksa - Ghana 21.6.2014 | Ghana tiukassa paikassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Ghana tarvitsee pisteitä.

 

Vihje lyhyesti

Ghana lähtee haastamaan Saksaa G-lohkon kamppailussa. Saksa aloitti kisat vakuuttavasti puhtaalla 4-0-voitolla Portugalia vastaan. Ghanan kisat eivät alkaneet yhtä vahvasti, sillä joukkue kärsi 2-1-tappion USA:lle. Saksa on ottelussa selvä ennakkosuosikki.

[ Kerroin sille, että ottelussa nähdään yli 2,5 maalia on 1.55. Betsafelle 320 € MM-bonus, pelaa tästä! ]

Ghana tarvitsee ottelusta pisteitä tai jatkopaikka jää joukkueelta haaveeksi. Saksalla on tällä hetkellä kaikki loistavasti ja joukkue voi lähteä rennosti kaatamaan Ghanaa. Saksa näytti jo Portugalia vastaan kuinka vahvasta joukkueesta on jälleen tänä vuonna kyse. Ghana ei vakuuta ja Saksan pitäisi ottaa tänään rutiinivoitto. Pelataan tässä kohteessa Saksan yli yhden maalin voittoa.

Vihje: Saksa -1.5 maalia, kerroin 2.10 Bet365 

 

 

Perustelut vihjeelle

Kaikki tietävät Saksan hyökkäysvoiman, mutta ennen kisojen alkua suurimmat kysymykset kohdistuivatkin joukkueen puolustukseen. Saksa ei päästänyt Portugalia vastaan yhtään maalia, joten tähänkin kysymykseen saatiin vastaus samantien. Joukkueesta ei löydy sellaisia heikkouksia, että olisi mitään syytä uskoa Ghanan yllätykseen. Kärkipelaajat saivat heti turnauksen alussa onnistumisia ja Thomas Muller kävi aikansa kuluksi iskemässä hattutempun Portugalin verkkoon. Kolme maalia Portugalin tasoista joukkuetta vastaan on huima suoritus. Mullerin ohella myös puolustaja Mats Hummels onnistui maalinteossa, joten ratkaisuvoimaa riittää. Saksa hakee tänään kisojen toista voittoaan. 

[ Kerroin sille, että Thomas Muller tekee ottelussa maalin on 2.05. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Ghana ei vakuuttanut avausottelussaan, kun se kärsi kirvelevän tappion Yhdysvalloille. Juuri USA-peli oli ottelu, joka olisi pitänyt voittaa, mikäli maa mielii jatkoon kovasta lohkosta. Ghanalla on potentiaalinen joukkue ja varsinkin keskikentältä löytyy kovia pelimiehiä. Joukkueen puolustus tulee kuitenkin olemaan todella isoissa vaikeuksissa Saksan tasoista joukkuetta vastaan. Maa eteni viime kisoissa jatkoon alkulohkosta, mutta tänä vuonna kisat loppuvat todennäköisesti jo alkulohkoon.

[ Kerroin sille, että Ghana ei tee ottelussa maalia on 2.10 [ Pelaa sitä Expektillä 50 € riskittömällä vedolla tästä ] 

On erittäin vaikea uskoa tänään Ghanan yllätykseen. Saksan joukkueesta ei löydy sellaisia heikkouksia, joihin Ghana pystyisi iskemään. Avausottelut näyttivät jo joukkueiden tasoa. Saksan yli yhden maalin voitto on tänään lähellä.

Vihje: Saksa -1.5 maalia, kerroin 2.10 Bet365 

 

Veikkaussivut | Antti