Saksa - Israel 9.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Pättääkö Israel alkulohkon urakkansa voittoon Saksasta?

Saksa – Israel, merkki 2, kerroin
Saksa (+5,5 pistettä) – Israel, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,00 | 1,40

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden alkulohkot pelataan tänään päätökseen, Saksa saa vastaansa Israelin. Molempien tilanne ottelun alla on erittäin vaikea. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet voittamaan vasta yhden ottelun, joten lienee jokaiselle selvää se, että jatkoonpääsy alkaa olemaan mahdoton käsite näille joukkueille. Belgia sekä Ranska ovat menossa lohkosta jatkoon yhdessä Ukrainan kanssa, mutta Belgia sekä Ranska pelaavat tänään keskinäisen kohtaamisen. Belgialla sekä Ranskalla kasassa on seitsemän pistettä, puolestaan Saksalla sekä Israelilla pisteitä on viisi. Materiaaliltaan Israel on tämän lohkon toiseksi laadukkain joukkue Ranskan jälkeen, mutta Israel on pelannut toistaiseksi erittäin epätasaisesti. Eilen sentään Israel pelasi omalla tasollaan ja voitti Belgian 87-69 numeroin.

Saksa voitti turnauksen avauspäivänä täysin käsittämättömästi Ranskan, mutta sen jälkeen Saksa ei ole saanut mitään aikaan! Saksa onnistui yllättämään avauspäivänä yhden mestarisuosikin, mutta tosissaan sen jälkeen saksalaiset ovat kokeneet kolme tappiota putkeen. Etenkin eilen kärsitty tappio Iso-Britanniaa vastaan 81-74 numeroin oli erittäin raskas.

Mikäli ottelut menevät tänään sopivasti Israelin sekä Saksan kannalta, ottelun voittajalla on mahdollisuus napata jatkopaikka. Ranska on kuitenkin tänään suuri suosikki Belgiaa vastaan ja myös Ukraina omassa ottelussaan Iso-Britanniaa vastaan. Materiaaliltaan Israel on niin paljon Saksaa edellä, että onhan tässä tilanteessa lähdettävä Israelia pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas