Saksa - Italia | Jalkapallon EM-kisat 28.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Kumpi jättiläisistä marssii finaaliin?

Saksa – Italia, Merkki 1, Kerroin 1.94 Betsson

Italia lähtee semifinaaliotteluun tappioitta, mutta on voittanut vain yhden ottelun varsinaisella peliajalla. Englanti kaatui puolivälierissä vasta rangaistuslaukauskilpailussa, vaikka Italia peliä hallitsikin.

Italian valmentajalla Cesare Prandellilla on pieniä pelikielto- ja loukkaantumishuolia. Maggio on pelikiellossa ja Chiellini, Abate, De Rossi ja Motta ovat pelikunnoltaan kysymysmerkkejä, mutta kun näin tärkeä peli on edessä, pelaajat useasti kokevat ihmeparantumisia. Prandellilla on käytössään syvyyttä keskikentälle, mutta jos Abate ei pysty pelaamaan, oikean pakin tontista tulee ongelma.

Italian kannalta on tärkeää, että sen tärkein pelaaja Pirlo on elämänsä kunnossa. Loistavan kauden pelannut Pirlo on näissäkin kisoissa ollut Italian kapellimestari keskikentällä. Saksaakin vastaan kärjessä pelaavat, todennäköisesti Cassano ja Balotelli, tulevat saamaan maalipaikkoja Pirlon syötöistä.

Saksa on noussut turnauksen edetessä mestarisuosikiksi ohi Espanjan. Saksa on voittanut jokaisen ottelunsa ja kaatanut matkalla Portugalin, Hollannin, Tanskan ja Kreikan.

Joachim Löw on kierrättänyt pelaajia erinomaisesti, kuten esimerkiksi Kreikka-ottelussa nähtiin ja hänellä onkin positiivinen ongelma keitä peluuttaa Italiaa vastaan. Oikealla laidalla Reus pelasi erinomaisen pelin ja saattaakin aloittaa ennen Mülleria. Vasemman laidan pelipaikasta taistelevat Schürrle ja Podolski ja kärjessä pelaa joko Klose tai Gomez. Ainut varma hyökkäyspään pelaaja, joka todennäköisesti aloittaa, on Özil. Saksa sai myös hyviä uutisia kun Schweinsteiger on pelikuntoinen, vaikka ei olekaan vielä ollut parhaassa vireessään näissä kisoissa.

Italia ei ole vielä kohdannut Saksan tasoista joukkuetta, joka käyttää yhtä hyvin hyväkseen laitoja ja nopeutta. Italian laitapakit joutuvatkin nyt testiin, sillä Abate ja Balzaretti ovat hieman parempia hyökkäys kuin puolustussuuntaan. Italia pelaa myös ilman laitalinkkejä, joten Saksan laitapakkien merkkaaminen pitää hoitaa tarkasti, etenkin Lahm tykkää nousta laidallaan.

Uskon, että Italia kokee tänään tiukan pelin jälkeen ensimmäisen tappionsa näissä EM-kisoissa.

Veikkaussivut | Kakezki
Saksa-Italia:Saksa

 

EM-kisojen toisessa välierässä kohtaavat voitosta voittoon marssinut Saksa ja kestomenestyjä Italia.

Saksan valmentajan Joachim Löwin mukaan joukkue on nyt niin vahva ja kehittynyt niin pitkälle, ettei sen tarvitse muuttaa taktiikkaansa vastustajan mukaan. Aiemmin turnauksessa on kaadettu mm. Portugali ja Hollanti, kun taas Italian suurimpana saavutuksena voidaan pitää Espanja-tasuria. Saksan tavoitteena onkin pelata omaa peliä sen enempää peruuttelematta, joten uskon, että tämä ottelu ratkaistaan jo varsinaisella peliajalla. Saksalaisten suoraviivainen pelityyli ei ole helppo puolustettava edes Italialle.

Italiasta voisi oikeastaan sanoa saman kuin Espanjasta; se on tehnyt juuri tarvittavan, ei ole häikäissyt, mutta on edennyt taistelemaan turnauksen voitosta. Se ei ole kuitenkaan joutunut sellaisen haasteen eteen, minkä Saksa tarjoaa. Italian valmentaja Cesare Prandellin mielestä heillä on yksi Euroopan parhaista keskikenttäkokoonpanoista sekä teknisesti että fyysisesti. Tämä on toki sen vahvinta aluetta, mutta itse kyllä pidän Saksaa parempana kokonaisuutena. Esim. Italian hyökkäyspään tilanne on edelleen avoin: Balotelli vai Di Natale?

Lähtöasetelmat huomioiden kahden tienoilla kieppuva kerroin miellyttää minua. Uskon suosikkijoukkueeni etenevän finaaliin varsinaisen peliajan jälkeen.

Veikkaussivut | fc1893

 

Jos veikkasit oikein Saksa – Italia pelin tuloksen eilen illalla, niin kannattaa kokeilla onneaan täällä: http://www.gamingclub.com/fi