Saksa - Kreikka | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 22.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Pystyykö Kreikka haastamaan Saksan?

Saksa-Kreikka  vihje: Tasapeli, kerroin 5,31 Betfair

Saksa-Kreikka  vihje: 1. Puoliaika: X, kerroin 2,60 Betsson

Saksa-Kreikka  vihje: Alle 2,5 maalia, kerroin 2,01 Betsafe

Saksa-Kreikka  vihje: 1. Puoliaika: Alle 1,5 maalia, kerroin 1,49 Expekt

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Saksa on äärimmäisen kova joukkue, joka on porskuttanut toistaiseksi puhtaalla pelillä ilman pistemenetyksiä ja joka on ollut suosikkini finalistiksi jo ennen kisoja. Onkio joukkueella pyyhkinyt liiankin hyvin, kun sitä ”vaikeaa peliä” ei vielä ole tullut vastaan?

Kreikkaa vastaan on hyvin vaikea pelata, varsinkin jos otteluun lähdetään liian ylimielisinä. Ottelun panos on suuri emmekä tule näkemään kovin vapautunutta peliä kummaltakaan joukkueelta ainakaan ensimmäisellä puoliajalla. Saksan tavoite on jauhaa omaa peliään, kokeilla luoda muutamia paikkoja Gomezille ja toisaalta välillä pommittaa kuudentoista viivalta. Kreikka voi hyvinkin onnistua sumputtamaan Saksan maalintekoyritykset jonkin aikaa, jos ei ihan loppuun asti. Vaikka Saksa vaikuttaa ilmeiseltä suosikilta, on 1,33 hieman epämotivoiva kerroin ja toisaalta noususuunnassa olleet tasapelikertoimet houkuttelevat kokeilemaan pientä yllätystä. Kreikka on omalla tavallaan vahva tämänkaltaisissa otteluissa, joissa se pääsee haastamaan suuria maita omalla strategiallaan (tästä osoituksena taannoinen em-kulta). Maaleja voidaan joutua odottelemaan jokunen tovi ja laskevia kertoimia alle 2,5 maalille voi myös kokeilla, mikäli uskoo Kreikan tiukkaan puolustustaisteluun.

Kyllä Saksa tästä jatkoon marssii, mutta riittääkö varsinainen peliaika? Nähdäänkö 1. puoliajalla maaleja?

Veikkaussivut | fc1893


Saksa suursuosikki perjantain välierissä.

Saksa – Kreikka Vihje: Saksa -1.5 () yli 2.5 maalia ()

 

Kreikka selvitti tiensä jatkoon jopa hieman yllättäen alkuohkosta kaataessaan päätösottelussaan Venäjän. Saksa voitti lohkonsa voittaen kaikki kolme alkulohkon otteluaan, eikä sen tarvinnut venyä edes parhaimpaansa.

Saksa on ottelussa todella suuri ennakkosuosikki ja on todella vaikea sen kompastuvan Kreikan tasoiseen joukkueeseen. Saksa on jokaisella osa-alueella luokkaa-paria vastustajaansa parempi ja vaikka Kreikalta on ennenkin nähty yllätyksiä taitaa nyt nousta seinä vastaan. Saksa on Espanjan ohella ainoa joukkue, joka on pelannut koko turnauksen erinomaisesti ilman notkahduksia, vaikka osalla pelaajista on pitkä ja raskas kausi alla, joka näkyi hieman avausotteluissa. Nyt panoksena on neljän joukkoon pääseminen, eikä joukkue tule monen muun maan tavoin aliarvioimaan vastustajaansa.

Kisojen tähän asti paras maalivahti, loistava puolustus, maailmanluokan keskikenttä vahvistettuna Gomezilla – yhdellä kisojen onnistuneimmista hyökkääjistä vaikuttaa takuuvarmalta reseptiltä aina finaaliin asti.

Kreikka tulee jälleen otteluun pelaamaan koko joukkueen puolustuspeliä ja toivoen osuvansa kerran tai voittavansa rankkareilla. Taktiikalla on toki kerran jo voitettu euroopan mestaruus, mutta minulla ei usko joukkueen voittoon huikeista kertoimista huolimatta riitä. Saksa tulee vyörymään liian lujaa kohti sinivalkoisten maalia ja tekemään tarvittavat osumat.

Kertoimista en hirveästi pelattavaa löydä, mutta muutaman nappaan peleihin. Saksan kahden maalin voitto tuntuu todennäköiseltä, joten se saa kunnian olla pääpanostukseni otteluun. Yli 2.5 maalia saa allekirjoittaneelta myös keskikokoisen panostuksen, sillä Kreikan on toisella puoliajalla tappiolla ollessaa alettava hyökkäämään, mikä lisää todennäköisesti maalipaikkoja myös Saksalle.

Veikkaussivut | Paspe