Saksa - Portugali | Jalkapallon EM-kisat 2012 Pitkävetovihje 9.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2012
Jaa tämä...

Portugali lähtee haastamaan kiven kovaa Saksaa!

Saksa – Portugali vihje:1, Kerroin: 2.15 Betsafe

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

B-lohkon iltaottelussa yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista Saksa ottaa mittaa Portugalista. Saksa lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja joukkueesta ei juurikaan heikkouksia löydy. Portugalilla Christiano Ronaldon johdolla muutama hyvä pelaaja, mutta näissä karkeloissa se ei riitä. Liian usein Portugalin hyökkäykset päättyvät Ronaldon sooloiluun ja usein nähdäänkin miehen keskittyvän enemmän kaatuiluun kuin pelaamiseen. Katselin muutaman Portugalin ottelun sen valmistautuessa kisoihin ja mikäli ihmettä ei tapahdu, tulee se jäämään alkulohkoon. Hyökkäykset tulevat lähes poikkeuksetta laidasta Ronaldon kautta sen sijaan, että mies saisi pelata keskellä tai kärjessä.

Joukkueet kohtasivat myös EM-kisoissa 2008, missä Saksa oli parempi maalein 3-2. Tässäkään ottelussa ei löysäilyyn ole varaa, sillä lohko on erittäin kova.

Saksan joukkue vilisee maailmanluokan tähtiä. Kärjessä Gomez, keskikentällä Podolski ja özil sekä puolustuksessa yksi maailman parhaista hyökkäävistä puolustajista Philipp Lahm, vain muutamia mainitakseni. Saksa tuleekin todennäköisesti jyräämään koko rintamalla ja laadukkaammalla materiaalilla Portugalin yli.

Veikkaussivut | Paspe