Saksalaismedia: Manchester Cityn uusi päävalmentaja selvillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisvalmentaja on matkalla Manchesteriin.

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa edellisen kerran valmentaneen Pep Guardiola uusi joukkue on selviämässä. Saksalaismedian mukaan Guardiola valmentaa ensi kaudella Manchester Cityä. Asiasta ovat uutisoineet esimerkiksi Kicker ja Bild.

Guardiolasta uutisoitiin muutamia päiviä sitten, että espanjalainen ei tule jatkamaan Bayern Münchenissä tämän kauden jälkeen. Alunperin Guardiolaa huhuttiin vahvasti Manchester Unitediin, mutta espanjalaisen uusi seura lienee Manchester City. Saksalaismedian mukaan pitemmän korren vienevätkin juuri taivaansiniset.

Manchester Cityn päävalmentajana toimii tällä hetkellä Manuel Pellegrini, mutta seurajohto ei ole ollut täysin tyytyväinen häneen. Miehen sopimus taivaansinisten kanssa päättyy vasta vuonna 2017.

Guardiolan vanhat tutut houkutelleet häntä taivaansinisiin?

Guardiola on ollut kova sana valmentajamarkkinoilla, kun selvisi, että hän ei jatka Bayern Münchenin päävalmentajana. Espanjalainenhan valmensi Barcelonaa vuosina 2008-2012, ja tuolloin katalonialaisseura voitti runsaasti eri pokaaleita. Bundesliigan puolella Guardiola on johdannut münchenilaisseuran kahteen peräkkäiseen Bundesliigaan mestaruuteen.

Manchester Cityn johtoportaassa on Guardiolan entisiä tuttuja siltä ajalta, kun mies toimi Barcelonan päävalmentajana, joten siinä mielessähän saksalaismedian väitteet espanjalaisen tulevasta seurasta ovat varsin odotettuja.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Guardiola oli Barcelonan kasvatti. Hän edusti katalonialaisseuraa pääosan urastaan saavuttaen heidän vahvuudessaan esimerkiksi kuusi Espanjan pääsarjamestaruutta,

Manchester City on tällä hetkellä Valioliigassa kolmantena. Taivaansiniset pelasivat edellisen kerran maanantaina, jolloin he hävisivät huippuottelussa Arsenalia vastaan maalein 2-1.

Valioliigassa pelataan seuraavan kerran lauantaina, jolloin Manchester City pelaa Sunderlandia vastaan. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan Liverpoolin ja Leicesterin välillä.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jalkapallosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lähteet: Kicker, Bild

Lue myös:
VIDEO: Real Madrid-tähti esittelee hulppean kotinsa
VIDEO: Valioliigan entinen maalitykki pelaamaan Espanjan nelostasolle

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa