VIDEO: Saksalaispuolustajalta kisojen tähän asti komein torjunta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 06/12/2016
Jaa tämä...

Sunnuntaina pelattiin vuoden 2016 jalkapallon Euroopan mestaruuskisojen kolmas pelipäivä. Pelipäivä tarjosin paljon hienoja tilanteita ja silmäkarkkia jalkapallon ystäville.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Kroatian ja Turkin välillä nähtiin varmasti yksi koko kisojen komeimmista osumista, kun Luka Modric upotti uskomattoman volleyn Turkin verkkoon. Saksan ja Unkarin välisessä loppuillan ottelussa sen sijaan nähtiin yksi turnauksen hienommaksi torjunnaksi jäävä suoritus, kun saksalainen puolustaja Jerome Boateng pelasti Manuel Neuerin vartioiman maalin takaiskulta.

 

No ottihan myös Neuer näyttäviä torjunta muun muassa heti ottelun alussa:

Huomenna maanantaina oman kisurakkansa aloittavat kello 16.00 kisojen suuri ennakkosuosikki ja hallitseva Euroopan mestari Espanja, joka saa vastaan muun muassa Arsenal-maalivahti Petr Chechin Tshekin. Kello 19.00 taas Irlanti yrittää pysäyttää Ruotsin ja sen kuninkaan Zlatan Ibrahimovicin. Ja illan kruunaa vielä kello 22.00 alkava Belgian ja Italian välinen taisto jossa kohtaavat nuoruus ottaa mittaa kokemuksesta. Veikkaussivut.com seuraa huomisiakin otteluita silmä kovana! Peliyhtiö Unibet taas tarjoaa kaikkiin otteluihin mielenkiintoisia pelikohteita sekä ennen ottelua, että ottelun aikana live-vedon muodossa.

Lue myös:

VIDEO: VENÄJÄ JA ENGLANTI UHATAAN SULKEA POIS EM-KISOISTA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa