Ilkay Gündogan on siirtymässä Valioliigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Saksan Bundesliigasta Bayern Münchenin peräsimestä Valioliigaan ja Manchester Cityn penkin päähän siirtyvä manageri Joseph Guardiola on tekemässä kovan kaappauksen matkallaan Saksasta Englantiin.

Saksalaisen Ruhr Nachrichten lehden toimittajien tietojen mukaan Pep Guardiola on saanut houkuteltua Borussia Dortmundin tähtifutarin Ilkay Gündoganin Manchesterin taivaansinisten väreihin ensi kaudesta lähtien. Lehden tietojen mukaan Gündogan ja City ovat solmineet jo pelaajan henkilökohtaisesta sopimuksesta ja ehdoista. Sen sijaan seurat vääntävät vielä keskenään kättä Saksan maajoukkuettakin edustaneen pelaajan siirtosummasta, joka tulee olemaan noin 25 – 30 miljoonaa euroa.

Keskikentällä hyvin viihtyvä ja taitava Gündogan on ollut koko kuluneen jalkapallosesongin yksi Dortmund-valmentaja Thomas Tuchelin avainpelaajia. Ruhr Nachrichtenin mukaan valmentajalla on kuitenkin jo ilmoitettu, että hänen tarvitsee alkaa rakentaa ensi vuoden joukkuetta sen faktan pohjalta, että Gündogan ei ole enää osa keltamustaa perhettä.

Ei ole mikään salaisuus, että Ex-Barceola luotis Guardiola on ihaillut Gündoganin otteita jo pitkän aikaa. Guardiola yrittikin jo aiemmin ostaa, vuodesta 2011 asti Dortmundia edustaneen, Gündoganin Bayern Munchenin kokoonpanoon. Kauppa ei kuitenkaan toteutunut, toisin kuin tällä kertaa vaikuttaisi tapahtuvan.

Lue myös:

VIDEO: Suomalaisyökkääjältä riistettiin tylysti kiekko ennen voittomaalia
VIDEO: Eurooppa-liigan semifinaaliparit arvottu

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa