IS: Saku Koivu valotti uransa jatkoa - "En palaa Eurooppaan"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Saku Koivu kommentoi Ilta-Sanomille tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Saku Koivu on pohtinut kiekkouransa jatkoa aina siitä lähtien, kun konkarin edustama Anaheim Ducks putosi viime keväänä pudotuspeleissä Los Angeles Kingsille. Turusta kotoisin olevaa Koivua onkin huhuiltu vankasti jopa takaisin kasvattiseura TPS:n väreihin.

39-vuotias suomalaissentteri ampui kuitenkin moiset huhut alas IS:n tekemässä haastattelussa.

– Emme ole ainakaan palaamassa Eurooppaan. Jos pelaan vielä jossain, niin ura jatkuu NHL:ssä. Tässä vaiheessa Eurooppa ei ole vaihtoehto, Koivu kertoi IS:lle.

[ Mestarien liigan karsinnat jatkuvat! Nyt lapulle huippumatsi Arsenal-Besiktas! Expektin kertoimet: 1.38 | 4.50 | 8.75. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Eurooppaan paluun lisäksi myös Ducks-leirissä pysyminen on ei kuulu Koivu tulevaisuuden suunnitelmiin. Seuran general managerina toimiva Bob Murray on nimittäin jo ilmoittanut, ettei aio tarjota suomalaiskonkarille jatkosopimusta.

– Totta kai ensireaktio oli tietynlainen pettymys. Mutta tässä kohtaa tilanne oli se, että vaikka sieltä olisi tarjottu sopimusta, niin en olisi välttämättä ollut halukas tarttumaan siihen, Koivu kommentoi tilannettaan.

Koivu on ehtinyt tahkoamaan NHL-jäillä jo yhteensä 1124 runkosarjaottelua. Monilla joukkueilla olisi varmasti tarvetta yhdelle todelliselle sentterikonkarille, mutta Koivu ei ole kuitenkaan vielä tehnyt päätöstään uransa jatkamisesta.

– Oli päätös sitten suuntaan tai toiseen, tulen kyllä sen asian kanssa julkisuuteen sitten kun sen aika on. Mutta en halua vielä spekuloida sitä sen enempää, ennen kuin suunnitelmat ovat selvillä. 

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut