TS: Saku Koivu lopettaa upean kiekkouransa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2014
Jaa tämä...

Saku Koivu on päättänyt ripustaa hokkarinsa naulaan.

Saku Koivu ilmoitti lopettavansa mittavan pelaajauransa. 39-vuotias kiekkoikoni kertoi lopettamispäätöksestään Turun Sanomille keskiviikkona.

– Nyt on oikea aika lopettaa pelaaminen. Päätös on pitkän pohdinnan tulos. Olen sisäisesti tehnyt lopettamispäätöstä jo kauan ja tunnen, että tämä on sataprosenttisesti oikea päätös itseni ja perheeni kannalta, Koivu kertoi Turun Sanomille.

[ Liiga-kausi alkaa! Tsekkaa ilmainen vihje avausmatsiin Kärpät-Tappara! Nordicbetin kertoimet: 1.80 | 4.20 | 3.60. Betsaa Nordicbetilla peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

– Teen aina kaikki päätökseni hitaasti ja yritän pohtia niitä mahdollisimman monesta näkökulmasta. Voit uskoa, että mietin tätäkin päätöstä kauan ja perusteellisesti. Ei se helppo päätös ollut, mutta mitä enemmän asiaa mietin, sitä oikeammalta se tuntui, mies jatkoi.

Koivu ehti kiekkoilla NHL:ssä peräti 1124 runkosarjaottelua, joissa pistetilille merkattiin kokonaistehot 255+587=832. 80:ssa pelatussa pudotuspeliottelussa pisteitä puolestaan kertyi 18+41=59.

Leijonien matkassa Koivu ehti voittaa MM-kullan ja kahden MM-hopean lisäksi kertaalleen MM-pronssia, yhden olympiahopean, kolme olympiapronssia sekä World Cup -hopean.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut