VIDEO: Saku Koivu käynyt keskusteluja paluusta TPS:ään

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Ex-leijonakapteeni suunnittelee paluuta TPS:ään.

Saku Koivu, joka on palannut perheensä kanssa Suomeen ja tarkemmin sanottuna Turkuun, aikoo palata Jääkiekkoliiton liittohallituksen lisäksi muullakin tavoin jääkiekon pariin hetki sitten päättyneen peliuransa jälkeen.

– TPS:n kanssa on käyty keskusteluja ja tällä hetkellä etsimme työnkuvaa tai roolia ja kuinka kokonaisvaltaisesti lähtee mukaan. Mutta kiinnostusta on, se on ihan selvä asia, Koivu kertoi.

Koivu oli aikaisemmin tänään median tentattavana lehdistötilaisuudessa, jossa kerrottiin hänen, Jere Lehtisen ja Ville Peltosen maajoukkuepaitojen jäädytyksestä. Huikea hetki koittaa 26. joulukuuta, ja tuolloin Koivulla saattaa olla jo kerrottavaa tulevaisuuden roolistaan hallitustyön ohella.

– Hallitustyöskentelyn kautta myös urheilujohtamiseen ehkä löytyy työnkuva. Toivottavasti saamme jotain raportoitavaa tulevina viikkoina tai kuukausina.

Kannatusta Koivulle on löytynyt, sillä mies sai äänivyöryn liittohallituksen valitsijoiden suunnasta. Miehellä ei ole aikaisempaa kokemusta jääkiekkokohtamisesta, joten hallitustyöskentely on hänelle mahtava haaste.

– Minua kysyttiin mukaan ja koen että pystyn omien pelivuosieni kokemuksia tuomaan suomalaiskiekon kehittämiseen. Meidän täytyy Jääkiekkoliiton ja SM-liigan kanssa pyrkiä kehittämään tätä peliä ja tulevia huippupelaajia eteenpäin. Antaa yksilölle mahdollisuus kehittyä huippupelaajaksi.

KHL-kaukaloissa pelataan maanataina seitsemän ottelua. Jäällä nähdään muun muuassa TsSKA Moskova, jonka vieraaksi saapuu Novokuznetsk.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Yle

Lue myös:
NHL-blogi: Syksyn kovimmat suomalaissuoritukset
NHL-blogi: Donskoi ja San Jose pisteputkessa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa