Erkka Westerlund palaamassa valmennushommiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Suomalaiskäskijää huhutaan suurseuraan.

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Salavat Ufa on saamassa ensi kaudeksi suomalaispäävalmentajan, sillä venäläislehti Sport Ekspressin mukaan Erkka Westerlund on palaamassa valmennustehtäviin. Salavat Ufa ja Westerlund ovat päässeet ilmeisesti lähelle yhteisymmärrystä.

Westerlund tunnetaan hyvin niin Leijonien peräsimestä kuin myös Jokereiden päävalmentajana. Kaudella 2016–17 hän on pitänyt sapattivuotta jääkiekkovalmentamisesta. Sanomattakin on selvää, että miehen ammattitaidolle riittää ottajia suurseurojen toimesta.

Valmennusuransa aikana Westerlund on voittanut muun muuassa SM-liigan parhaan valmentajan palkinnon, SM-kultaa ja kaksi SM-hopeaa, olympiahopeaa ja runsaasti muuta. Westerlund on toiminut viime vuosina myös Suomen urheiluopistossa rehtorina.

Tällä kaudella Salavat Ufassa pelasivat suomalaisista Sami Lepistö ja Teemu Hartikainen. Molempien sopimus jatkuu myös tulevalla sesongilla. Salavat Ufa sijoittui itäisessä konferenssissa kuudenneksi, joskin vihreäpaidat putosivat jo pudotuspelien avauskierroksella.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Norjan liigassa ratkaisumaali syntyi puoli kolmelta yöllä
VIDEO: Tuomas Tuokkola ja KooKoo jatkosopimukseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa