Salavat UFA - Lev Praha 7.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/07/2014
Jaa tämä...

Hurjavireiset joukkueet vastakkain Ufassa.

Salavat UFA – Lev Praha, merkki 2, kerroin 4,10 Bet365
Salavat UFA – Lev Praha ML, merkki 2, kerroin 2,80 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,75 | 4,00 | 4,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Salavat UFA sekä Lev Praha iskevät yhteen erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa. Nyt olisi mahdollista lähteä tekemään Lev Prahan avulla hieman suurempaa tiliä. Itäisessä konferenssissa Salavat UFA on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Lev Praha löytyy vastakkaisesta konferenssista kuudennelta sijalta. Salavat UFA sekä Lev Praha ovat olleet varsinkin viime aikoina erinomaisessa pelivireessä. Viisi edellistä ottelua ovat Salavat UFAlle tuottaneet neljä voittoa, kun taas Lev Prahan mahtava voittoputki päättyi edellisellä kierroksella Magnitogorskin vieraana. Lev Prahan vieraspelaamisesta kertoo paljon se, että viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet vaatimattomasti neljä voittoa. Lev Praha on noussut huikeaan pelivireeseen ja lähtee täysin realistisesti tavoittelemaan voittoa myös Ufan vieraana.

Salavat UFA tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat ufalaisille tuottaneet yhtä monta voittoa. Salavat UFAn suurimmaksi vahvuudeksi on noussut kotijoukkueen tehokas maalinteko. Kahteen edelliseen kotiotteluun ufalaiset ovat viimeistelleet kahdeksan maalia. Edellisessä kotiottelussaan Salavat UFA voitti CSKA Moskovan 5-2 numeroin. Nyt Salavat UFA tulee kuitenkin joutumaan tiukkaan paikkaan, sillä Lev Prahan pelivire on tällä hetkellä enemmän kuin kohdallaan. Saattaa olla jossain määrin Lev Prahan etu myös se, että molemmilla joukkueilla on ongelmia loukkaantumisten kanssa. Kaikki tälläiset pienet asiat sekoittavat mahdollisesti jopa enemmän ennakkosuosikin työtä, joten siinä mielessä entisestään luottoa löytyy vierasjoukkueen suuntaan. Salavat UFAlta sivussa tämän hetken tiedon mukaan ovat Alexei Glukhov sekä Vitali Proshkin, kun taas Lev Prahan sairaslistalta löytyvät Spencer Humphries, Niko Kapanen sekä Ryan O’Byrne.

Kaikki ovat todennäköisesti huomanneet tälläkin kaudella sen, että KHL on äärimmäisen tasainen liiga. Periaatteessa kuka tahansa pystyy voittamaan kenet tahansa. Sen takia tämä liiga onkin niin mielenkiintoinen. Muutama umpisurkea joukkue on tälläkin kaudella pelannut äärimmäisen upeasti Avtomobilist Yekaterinburg parhaimpana esimerkkinä. Lev Praha nostetaan erinomaisena yllätysvalintana vetokupongille mukaan. Tsekkiläiset ovat olleet juuri Salavat UFAlle erittäin vaikeita vastustajia. Joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kahdesti voitto on mennyt Lev Prahan eduksi. Lev Prahan erittäin tiivis puolustus saattaa aiheuttaa tänään Salavat UFAlle sen verran suuria ongelmia, että pisteet lähtevät vierasjoukkueen matkaan. Lev Praha on jättänyt itsestään kokonaisuutta ajatellen erinomaisen kuvan. Rohkeasti siispä vierasvoittoa mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas