VIDEO: Sam Allardycea viedään Englannin päävalmentajaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Englannin maajoukkue metsästää uutta päävalmentajaa.

Jalkapallon EM-kisoissa pahasti epäonnistunut Englanti on metsästänyt viime viikkojen aikana uutta päävalmentajaa. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Englannin jalkapalloliitto tavoittelee Valioliigassa pelaavan Sunderlandin Sam Allardycea uudeksi käskijäksi.

Sunderland vahvisti keskiviikkona julkaisemassa tiedotteessaan, että Allardyce on käynyt keskusteluja Englannin jalkapalloliiton kanssa.

– FA otti yhteyttä voidakseen puhua Samin kanssa. Tämän piti olla osa luottamuksellista valintaprosessia. Päävalmentajamme pyynnöstä suostuimme tähän, Sunderlandista kerrotaan.

Sunderland ei ole eri lähteiden mukaan iloinen siitä, että FA haluaa Allardycen Englannin uudeksi päävalmentajaksi. Tilannetta ei varsinaisesti helpota se, että tieto keskusteluista kulkeutui äkkiä brittimediaan.

– Samilla on suuri rooli suunnitelmissamme. Äärimmäisen haastavan viime kauden jälkeen haluamme vakautta ja jatkuvuutta, sekä kentällä että sen ulkopuolella ja haluamme hänen pysyvän seuramme päävalmentajana.

– Tälläinen spekulointi Samin asemasta on hyvin vahingollista joukkueellemme. Kehotamme FA ottamaan prosessin aiheuttaman häiriön huomioon ja löytämään asiaan nopean ratkaisun.

Vedonlyöntitoimistot pitävät Allardycea ykkössuosikkina Englannin päävalmentajaksi. Muita spekulaatioissa esiintyviä valmentajia ovat Jürgen Klinsmann, Arsene Wenger ja Eddie Howe. Yksi vaihtoehto on myös Steve Bruce ja Eric Cantona, josta kerroimme kuun alussa.

 

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tänään, ja Veikkaussivut tarjoaa hyvän vihjeen otteluun, jossa Rosenborg taistelee Norrköpingiä vastaan. Tiedossa on mielenkiintoinen Pohjolan alueen välinen kohtaaminen, johon norjalaisryhmä lähtee ennakkosuosikkina.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan karsinnoissa shokkitulos – Celticille tappio Gibraltarilla!
VIDEO: Mario Balotelli ei jatka Liverpoolissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa