VIDEO: KTP antoi Sami Ristilälle kenkää

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kotkalaisseuran päävalmentaja on saanut lähtöpassit.

Jalkapallon Miesten jalkapallon Ykkösessä pelaava KTP on antanut potkut Sami Ristilälle, joka ehti toimimaan seuran päävalmentajana vuodesta 2013 asti.

Potkujen syyt ovat Ristilän alaisuudessa KTP:n huonoihin peliesityksiin. Kotkalaisseura on Ykkösessä toiseksi viimeisenä sijalla yhdeksän. He ovat pelanneet viisi ottelua ilman voittoa.

– Tulokset eivät ole vastanneet odotuksia. Siihen on reagoitava, KTP:n puheenjohtaja Jarkko Pippola totesi.

Tällä hetkellä KTP ei etsi edustusjoukkueelle uutta päävalmentajaa. Vetovastuun edustusjoukkueesta ottaa Ristilän apuvalmentajana kuluvalla kaudella toiminut Ossi Virta. Hän on iältään vasta 28-vuotias.

Virta toimi KTP:n tiedotteen mukaan ennen Kotkan pestiään SJK:n akatemiajohtajana. Hän on suorittanut UEFA A- valmentajatutkinnon kuten myös valmentajan ammattitutkinnon.

Katso videolta KTP:n viime ottelun huippuhetket:

 

EM-kisoissa ottelut jatkuvat jälleen, kun puolivälierätaistossa Puola kohtaa Portugalin. Ottelu näkyy tutusti Ylen kanavilla.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Unai Emery PSG:n uudeksi päävalmentajaksi
VIDEO: Christian Fuchs päättää maajoukkue-uransa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa