IS: Suomalaispuolustajan ura ohi! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Hieno ura ohi

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että suomalaispuolustaja Sami Salo joutuu päättämään kiekkouransa. 40-vuotias Salo kärsii sitkeästä rannevammasta, joka päättää pakin hienon kiekkouran.

Suomalainen pelasi viimeksi kaudella 2013-14 NHL:ssä Tampa Bay Lightningin riveissä 71 ottelua. Salo edusti myös samalla kaudella Suomen maajoukkuetta.

Mies myönsi Ilta-Sanomille, että loukkaantuneella ranteella ei pelata enää jääkiekkoa.

− Käsi on mitä on. Ei tällä pysty enää pelaamaan. Ei jääkiekkoa, eikä tennistä. Ei ainakaan ammattimaisesti, Salo kertoi haastattelussa.

Turkulaislähtöinen Salo aloitti upean NHL-uransa kaudella 1998-99 Ottawa Senatorsin paidassa. Puolustaja pelasi NHL-urallaan pudotuspelit mukaan lukien huikeat 980 ottelua. Suomessa liigatasolla mies on edustanut TPS:ää ja Jokereita.

Uran päättyminen loukkaantumiseen on aina iso pettymys, mutta se ei tule täytenä yllätyksenä, sillä Salo on joutunut painimaan rannevamman kanssa jo pitkään.

Jääkiekon Mestarien liiga starttaa viikon päästä! Turnauksessa on jälleen vahva suomalaisedustus, joten jännitettävää riittää jo ennen Liiga-kauden alkua. Unibet tarjoaa jo vedonlyöjille kertoimet CHL:ään!

Lue myös:

Niko Hovinen Kärppien riveihin lyhyellä sopimuksella!

 

nordicbet-valioliiga-790